evet ben ilk kazanmıştım galiba
İlk sıralarda kazanmıştım ve geldi.
Arkadaş D&R Sitesinden Alışveriş Yapınca Kargo Parasını Çekten Düşürmek Mümkünmü ? Bende 17 Tane Kazandım Gelmemiş Maillere
Şu an 25 lira üstü kargo bedava kampanyası var,büyük ihtimalle kargo bedavaya almış olursunuz.
Arkadaş D&R Sitesinden Alışveriş Yapınca Kargo Parasını Çekten Düşürmek Mümkünmü ? Bende 17 Tane Kazandım Gelmemiş Maillere
az kazanmışsın burda o kadar kazanamayan insan var onların hakkını nasıl alcaksın söyle bakalım
Ben meraktan soruyorum.17 tane nasıl kazanılır?Kimse cevaplamadı.Eğer siz cevaplarsanız bütün samimiyetinizle çok teşekkür ederim.Bu arada ilk gün kazanmıştım.Mail gelmedi
Ben meraktan soruyorum.17 tane nasıl kazanılır?Kimse cevaplamadı.Eğer siz cevaplarsanız bütün samimiyetinizle çok teşekkür ederim.Bu arada ilk gün kazanmıştım.Mail gelmedi
Birkaç kişi 30-40 civarı kazandı.ilk 3-4 günsürekli takip ettiğim süre için geçerli bu,devamında ne yaptılar bilmiyorum.
Birkaç kişi 30-40 civarı kazandı.ilk 3-4 günsürekli takip ettiğim süre için geçerli bu,devamında ne yaptılar bilmiyorum.
evet böyle kişiler var illa bişeyin tadını nı çıkarıyolar tırnak içinde söyleyeyim hayat"sadece kampanyadan ibaret değil örnek bir insan olmaktır" bunun bilincinin dışına çıkan bir ka insan var ama.
soyadlarını kaldırdılar devamında .Yolunu bir şekilde bulmuşlar.Söylemiyorlar.Ama buda bir başarı.Herkes yapamaz.
soyadlarını kaldırdılar devamında .Yolunu bir şekilde bulmuşlar.Söylemiyorlar.Ama buda bir başarı.Herkes yapamaz.
Sabah saatlerinde oynayan pek olmaz ve bahsi geçenlerden bir tanesi 1 saat boyunca oynadı ve 100'ü tamamladı.O kadar hesap olduktan sonra kazanmakta sıkıntı yok.
10 hesap ile 2-3 tane kazanmak kolay,ondan sonrasında ise ihtimal düştüğü için birşey diyemem
Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşeklik Baki Kalır