0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar biraz önce bir hesabımdan girdim.Kizımın profilinden gireyim dedim,Hersaat bir kez katılabilirsiniz dedi.Acaba saat başına IP kontrolu nü geldi?Az oncenkazandin sanirim
arkadaşlar biraz önce bir hesabımdan girdim.Kizımın profilinden gireyim dedim,Hersaat bir kez katılabilirsiniz dedi.Acaba saat başına IP kontrolu nü geldi?
Nihaha Erol Taş gülüşü..D&R Çekleri maillerime yavaş yavaş geliyor. İyi iyi memleket iyiye gidiyor küçük bir D&R tükkanı açarım artık..Merhaba, Turkcell Superonline'nın uygulamasına katılıp. 50TL değerinde D&R hediye çeki kazandınız. Öncelikle tebrik ederiz.Çekinizi ister D&R web sitesinden yapacağınız alışverişlerde, isterseniz de tüm D&R mağazalarında kullababilirsiniz. Mağazalarda kullanabileceğiniz hediye çeki kodunuz: 838...................İnternet alışverişinizde kullanacağınız hediye çeki güvenlik kodu: 6...... Daha fazla bilgi almak ve merak ettiğiniz sorular için facebook.com/superonline' ı ziyaret edebilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
bana gelmemiş. mail gelenler ilk kazananlardan mı acaba?