Gönderen Konu: Nescafe  (Okunma sayısı 6092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Nescafe
« Yanıtla #30 : 01 Haziran 2012, 13:22:11 »
birisi anlatsın şunu bir zahmet rica etsem :D facebook ile üye oldum daha sonra ne yapıyorum  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 01 Haziran 2012, 13:24:31 »
pin atmak ne demek? orası resim koyma sitesi değil mi ? resim mi koyucaz. resim koyup açıklama bölümüne hikayenin kahramanının adını mı yazıcaz ?

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 01 Haziran 2012, 13:54:37 »
anladım çözdüm türkçeleştirdim  :D lakin safari uyumlu yaptım.ingilizce kelimeleri türkçeleştirdim.çok basit ve kolay.benim sisteme göre videosunu yayınlamışlar ingilizce ondan yola çıkarak çözdüm. windows ta nasıl yapılır bilemiyorum.

nescafe yi de pinliyeceğiz galiba aynı yolla bir deneyeyim. sistemi mac osx ve internet tarayıcısı safari olan için yardımcı olabilirim.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 01 Haziran 2012, 13:57:30 »
Son bi’ kahve candır, herkesten saklanan tatlı bi’ heyecandır!

Ben suçluyu gözünden tanırım diyorsan “Son Bi’ Kahveyi Kim İçti?” yarışması saatler 17:00'yi gösterdiğinde başlıyor olacak.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 01 Haziran 2012, 13:59:50 »
bu arada ipad ödülünü kurallarda göremedim benmi gözden kaçırdım galiba  :D nescafe veriyorsa sadece hiç boşuna katılmayım ben nescafe içmem sevmem  ;D

Çevrimdışı alchar06

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 01 Haziran 2012, 14:09:08 »
3ü1 Arada – Son Bi’ Kahveyi Kim İçti? – Pinterest, Legal Metin

01 Haziran 2012 – 15 Haziran 2012 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  sayfasında; kullanıcılarla paylaşılan hikayede, aranılan kahramanı doğru olarak tahmin eden 1 (bir) kişi 1 (bir) adet Yeni iPad, 20 (yirmi) kişi 20 (yirmi) adet Nescefe kupası  kazanacaktır.

İlgili sayfada board’lar aracılığı ile paylaşan hikayede aranılan kahramanı ilk pin’leyerek kendi sayfasında paylaşan yarışmacı ödül sahibi olacaktır.

Yarışma sonucu önce e-mail ve/veya Facebook mesaj yoluyla, daha sonra Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında 15 Haziran 2012 tarihinde açıklanacaktır.

“Son Bi’ Kahveyi Kim İçti?”  yarışmasındaki tüm gereklikleri katılım koşullarına uyarak doğru ve eksiksiz bir şekilde yerine getiren 21 (yirmi bir) kişi aşağıda belirtilen ödülleri almaya hak kazanacaktır;

-          Yeni iPad 16 GB Wifi + Cellular (1 Adet)

-          Nescafe Kupası (20 Adet)

18 yaşından küçükler Son Bi’ Kahveyi Kim İçti? yarışmasına katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Ödül nakte çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.

Yarışmada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar söz konusu ödüle hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Nestle Nescafe’nin yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak verilecektir. Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere hat masrafları gibi diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir.

Ödüllerin kazananlara ulaşımı ve teslimi 15 (onbeş) işgünü içerisinde gerçekleşecektir. İlgili ulaşım süresinin teknik aksaklıklar ve/veya yetersiz adres bilgilendirmesi sebebiyle uzayabileceğini, Son Bi’ Kahveyi Kim İçti? yarışmasına katılan tüm kullanıcılar, önceden kabul etmiş sayılır.

Nestle Nescafe ve Rabarba söz konusu yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.

İlgili yarışmaya katılanlar Nestle Nescafe’nin işbu Yarışma Legal Metni’nde tesis ve ilan ettiği kuralları yarışmaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 01 Haziran 2012, 14:38:41 »
Pinterest sayfamızdaki board'ları kullanarak sizlere bir hikaye okutacağız. Hikaye bir öğrenci evindeki son 3ü1 Arada'yı kimin içtiğini anlatıyor. Bu board’lar aracılığı ile paylaşılan hikayede aranılan kahramanı ilk pin’leyerek kendi sayfasında paylaşan yarışmacımız ödül sahibi olacak. Bol şanslar :)

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 01 Haziran 2012, 14:41:03 »
nasıl pinliyoruz? bilen varsa söyleyebilir mi?

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 01 Haziran 2012, 15:09:47 »
evet nasıl pinlicez  :D
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 01 Haziran 2012, 15:12:19 »
sitelerini takip edin yazıyo zaten ;

Paylaşacağımız resimleri Pin'leyerek kendi profilinde paylaşabilirsin. Bunun için yapman gerekense Pin'lemek istediğin fotoğraf üzerine Re-Pin demek! İşte bu kadar basit!