Gönderen Konu: Nescafe  (Okunma sayısı 6039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeşimhzl

• Usta Kampanyacı
Nescafe
« : 31 Mayıs 2012, 16:31:18 »
‎1 Nescafe3ü1 Arada, 3 kahraman ve 1 suçlu!

Pinterest’in ilk çizgi romanı Nescafe 3ü1 Arada’yla geliyor, sır perdesini aralayan bi’ kahveciler hediyeleri topluyor! Biraz heyecan, sonra detay ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2012, 17:09:02 Gönderen: yeşimhzl »

Çevrimdışı yeşimhzl

• Usta Kampanyacı
Ynt: Nescafe
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2012, 18:04:55 »
Nescafe 3ü1 Arada / “Son Bi’ Kahveyi Kim İçti?” Facebook Yarışması Katılım Koşulları
Son Bi’ Kahveyi Kim İçti? Facebook yarışması, 01.06.2012 tarihinde başlayacak ve 15.06.2012 tarihinde sona erecektir.
Yarışma kapsamında; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  sitesi üzerinden Nescafe 3ü1 Arada hayran sayfasına üye olup, sayfa üzerinde paylaşılan hikayede aranılan kahramanın kim olduğunu doğru tahmin ederek Facebook mesaj aracılığıyla doğru cevabı paylaşan ilk 20 (yirmi) kişi 15’li Nescafe 3ü1 Arada paketi kazanacaktır.
Söz konusu yarışmaya katılan her kullanıcı, yalnızca 1 (bir) adet ödül kazanabilir.
Yarışmaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul aranmamaktadır.
Ödül kazananlar, yarışma bitimini takip eden 2 (iki) iş günü içerisinde önce Facebook mesaj yoluyla haber verilerek daha sonra sayfada ilan edilecektir. Kazananlara erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların yarışma sonuçlarını sayfadan takip etmeleri gerekmektedir.
Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak sunulacaktır.
18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez. Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere hat masrafları gibi diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir.
Ödül kazanan yarışmacıların, söz konusu haklarını Nescafe’nin kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları ve/veya yanlış iletişim vermeleri halinde Nestle Nescafe ve Rabarba sorumlu tutulamayacaktır.
Kazananlar, hediyeyi kazandıkları Facebook hesaplarıyla Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alan mesaj bölümünden ya da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine 17.06.2012 tarihine kadar adres ve iletişim bilgi paylaşımı yapmamaları halinde hediye üzerinde hak iddia edemezler.
Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar, belirlenmesi durumunda hiçbir ödüle hak kazanamayacak olup, Nestle Nescafe’nin yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
Yarışmaya katılanlar Nestle Nescafe’nin iş bu Yarışma Kuralları'nda ilan ettiği bu şartları şimdiden kabul etmiş sayılır.Katılımcıların yarışma şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve 01.06.2012 tarihinde başlayacak olup, değerlendirilmesi münhasıran Neste Nescafe ve Rabarba tarafından yapılacaktır.
Ödüllerin kazananlara ulaşımı ve teslimi 15 (onbeş) işgünü içerisinde gerçekleşecektir. İlgili ulaşım süresinin teknik aksaklıklar ve/veya yetersiz adres bilgilendirmesi sebebiyle uzayabileceğini, “Son Bi’ Kahveyi Kim İçti?” yarışmasına katılan tüm kullanıcılar, önceden kabul etmiş sayılır.
Son Bi’ Kahveyi Kim İçti? Facebook yarışmasına, Nestle Nescafe ve Rabarba çalışanları katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar.
Neste Nescafe ve Rabarba yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
Nestle Nescafe ve Rabarba yanlış iletişim bilgisi ile kampanyaya katılımdan dolayı oluşabilecek mağduriyetten sorumlu değildir.
Bu kampanyanın Facebook sitesiyle hiçbir ilişkisi yoktur. Yaşanacak aksaklıklardan Facebook sitesi sorumlu değildir.
Nestle Nescafe söz konusu uygulamanın geçerlilik tarihinin herhangi bir zamanda sonlandırma, uzatma ve katılım koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
İlgili yarışmaya katılanlar Nestle Nescafe’nin işbu Yarışma Katılım Koşulları’nda tesis ve ilan ettiği kuralları yarışmaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır.

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2012, 22:29:52 »
arkadaslar pinteres i olan biri varsa beni davet edebilir mi? :'(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2012, 22:37:30 »
daha yarısma baslamamıs demı...pınterestım var fırmalar ıcın aldım ama hala anlamıyorum :'(

davet ısteyen bana ozel mesaj atsın acık su an...
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2012, 22:38:40 Gönderen: balca »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2012, 22:38:38 »
beni davet eder mişsin balca?

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2012, 22:43:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beni davet eder mişsin balca?

cevapladım sızı...oyunu pınterestten once search mı edıcez...

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2012, 22:43:18 »
pınterestım ne demek  ???
lonesome cowboy

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2012, 22:59:42 »
nescafe3u1arada diye search edceksiniz evet.

Çevrimdışı akiel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2012, 23:04:19 »
Davet gönderebilecek var mı?

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2012, 23:09:25 »
tum genele dıyorum davet atabılırım maılınızı ozelden gonderın...sorun degıl blogum ıcın alınan hesap