Gönderen Konu: Beko Basketbolu Ben Bilirim  (Okunma sayısı 10868 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı
Beko Basketbolu Ben Bilirim
« : 28 Mayıs 2012, 20:33:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Basketbolu Ben Bilirim devam ediyor! Her gün hediye kazanma şansı seni bekliyor.

Katılım Koşulları

1- “Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook Uygulaması, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilmekte ve söz konusu kampanya, Arçelik A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

2- Kampanya 11.05.2012 tarihinde saat 00:00’da başlayıp, 10.06.2012 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.

3- Kampanyaya katılmak için katılımcıların Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine girerek “Beko Basketbolu Ben Bilirim” adlı uygulamayı kullanmaları gerekmektedir.
“Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook Uygulaması, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.

4- “Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook Uygulaması kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde Arçelik A.Ş’nin ya da VO2’nun bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.

5- Arçelik A.Ş ve VO2 bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

6- Arçelik A.Ş ve VO2, kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin alınmasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi Arçelik A.Ş ve VO2’nun sorumluluğunda değildir.

7- Arçelik A.Ş ve VO2’nun her zaman, tek taraflı olarak uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır. Arçelik A.Ş ve VO2, katılım koşullarının tamamında ve ödüllerde herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Uygulamaya yapılan her yeni girişte, kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.

8- Kullanıcılar, Arçelik A.Ş ve VO2’ya, işbu yarışma süresince ve sonrasında, tüm ürünleriyle ilgili tanıtım amaçlı e-posta gönderme, bilgi teyidi için telefon ile arama ve genel içerikli e-posta göndermelerine izin verdiklerini beyan ve kabul ederler.

9- Arçelik A.Ş ve VO2, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan kullanıcıyı diskalifiye etme yetkisine sahiptir.

10- Yarışma başında, aplikasyona izin veren kullanıcıların toplam arkadaş sayısına bakılacak ve sayı bilgisi veri tabanında tutulacaktır. Bunun amacı yarışmada gerçek olmayan arkadaşlar yaratarak haksız yere ödül kazanılmasını engellemektir. Gerçek kişi olmadığı hâlde, yarışma kurallarını ihlal edip daha fazla ödül kazanmak için yalan hesaplar açarak oyunda haksızlık yaptığı tespit edilen kişiler, Arçelik A.Ş ve VO2 tarafından diskalifiye edilecektir. Yarışma puanının bu durumda bir önemi olmayacaktır. Kullanıcı, Arçelik A.Ş ve VO2’nun bu husustaki değerlendirmesini peşinen kabul eder.

11- “Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook Uygulaması kazanma mekanizması ve yarışma işleyişi şu şekildedir:

12- Kullanıcılar, yarışmaya başlamak için “Beko Basketbolu Ben Bilirim”uygulamasına izin verirler ve bu izinle kullanıcı aplikasyona giriş yapar.

13- Uygulamaya katılan her kullanıcı, sadece ilk cevap verişinde ödül kazanma hakkına sahiptir.

14- Kullanıcılar, “Beko Basketbolu Ben Bilirim” uygulamasında, kullanıcı karşısına çıkan videodaki soruya cevap vererek, ödül kazanma şansı yakalar.

15- Katılımcılar, katıldıklarının ertesi günü uygulama içerisindeki “Kazananlar” sayfasına tıklayarak, kazanan isimleri görebilirler.

16- Kullanıcılar, katıldıklarının ertesi günü, uygulamaya gelip hediye kazandığına dair bir ibare gördüklerinde bu hediye, bu ibareyi gören kullanıcıya aittir.

Ödüller

1- Sistemin rastgele seçeceği kullanıcılar, Beko sırt çantası kazanacaktır.

2- Uygulamadan ödül kazanan talihliler, uygulamanın bittiği 10.06.2012 tarihinden başlayarak 1 ay süre ile 10.07.2012 tarihine kadar istenen bilgileri iletmedikleri durumlarda, otomatik olarak hediye haklarını kaybedeceklerdir. Hediye hakkının sona ermesinden veya yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı Arçelik A.Ş ve VO2 sorumluluk kabul etmez.

3- Kullanıcıları ödül kazanma şansı her kullanıcı için eşittir.

4- Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.

5- Arçelik A.Ş ve VO2, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan bir yarışmacıyı yarıştan diskalifiye etme yetkisine sahiptir.

6- Kazanılan ödül nakde çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez.

7- Arçelik A.Ş ve VO2 çalışanları kampanyaya katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.

8- Kullanıcılar, “Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook uygulama yönergesine uyulmadığı gerekçesi veya herhangi bir nedenle, Facebook’un tek taraflı kararları neticesinde uygulamanın yayının durdurulması hali karşısında, uygulamanın kullanıcılar bakımından hangi aşamada olduğuna bakılmaksızın işbu katılım koşullarında beyan edilen kampanya ve ödül ve her nevi kazanımlarının ortadan kalkacağını ve de bu yönde Arçelik A.Ş ile VO2’nun kazanımların ifasına yönelik herhangi bir talepte bulunmayacaklarını kabul beyan ve taahhüt ederler.

9- Arçelik A.Ş ödül kazananları görüntüleme, fotoğraflama, ses kaydına alma gibi haklara sahiptir. Arçelik A.Ş, bu kayıtları herhangi bir mecrada sınırsız kullanma hakkını saklı tutar. Görüntüleri kullanılan kişiler bu görüntüler hakkında hak talep edemez.

10- “Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook Uygulaması kullanıcıları, uygulama ile ilgili bir ihtilafın çıkması hâlinde, bu ihtilafın, kanunlar ihtilafı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılırlar. Ayrıca, İstanbul Mahkemelerinin görev ve yer olarak yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.

11- “Beko Basketbolu Ben Bilirim” Facebook Uygulaması kullanıcıları, yürürlükteki tüm T.C. yasalarına diğer tüm mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde Arçelik A.Ş, veyaVO2’nun bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.

12- “Beko Basketbolu Ben Bilirim” oyununu oynayan ve hediye kazanan talihliler Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında yer alan “Notlar” sekmesinden ve “Beko Basketbolu Ben Bilirim” uygulamasının içinde yer alan “Kazananlar” bölümünden duyurulacaktır.

Çevrimdışı gucluturk

• Usta Kampanyacı
Ynt: Beko Basketbolu Ben Bilirim
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2012, 21:15:13 »
bugunkü cevap : 3

Çevrimdışı kampdilek

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2012, 21:26:45 »
kaç hafta olmuş yarışma başlayalı, geç kalmışız  :o

Çevrimdışı gucluturk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2012, 21:28:44 »
kaç hafta olmuş yarışma başlayalı, geç kalmışız  :o

geçte olsa başlamak lazım :)

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2012, 21:47:55 »
forumdan tanıdık isimler var insan bi konu açar  :(
lonesome cowboy

Çevrimdışı müneccir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2012, 22:09:23 »
Arkadaşım herkes kendini düşünüyor burda arkadaşlarını düşünen yok

Çevrimdışı gucluturk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2012, 22:15:02 »
Arkadaşım herkes kendini düşünüyor burda arkadaşlarını düşünen yok

bu genellemeyi herkes için yapmazsan sevinirim.Çünkü forumda gerçek kampanyacılar var herkese elinden gelen yardımı ediyorlar.

Çevrimdışı leyla2518

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2012, 01:18:02 »
bugünkü cvp 15-30 yaş mı
ekleyebilirsiniz
kampanya sonuçlarında ola ki adıma rastlarsanız haberverebilirmisiniz

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2012, 02:39:18 »
bugünkü cvp 15-30 yaş mı
her yaş için

Çevrimdışı semrayldz_1984

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ey talih sen de döneceksin..
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2012, 12:25:59 »
bilgisayarımın sesi bozuk çıkmıyor kulaklığım da yok bugünkü cevabı duyabilen var mı  :D

Ey talih sen de döneceksin...