0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım herkes kendini düşünüyor burda arkadaşlarını düşünen yok
gene katılmadığım geç kaldığım bir kampanya mesaj yazılma sayısı az olunca,önemsiz yada beğenili bir kampanyadır diye düşünüp başlıklara girmiyorum ödül felan bakmadım bile üşeniyorum şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingene katılmadığım geç kaldığım bir kampanya mesaj yazılma sayısı az olunca,önemsiz yada beğenili bir kampanyadır diye düşünüp başlıklara girmiyorum ödül felan bakmadım bile üşeniyorum şimdi kampanya devam ediyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingene katılmadığım geç kaldığım bir kampanya mesaj yazılma sayısı az olunca,önemsiz yada beğenili bir kampanyadır diye düşünüp başlıklara girmiyorum ödül felan bakmadım bile üşeniyorum şimdi kampanya devam ediyor sırt çantası veriyormuş sevmem ben çanta kullanmayı katılmıyorum vazgeçtim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingene katılmadığım geç kaldığım bir kampanya mesaj yazılma sayısı az olunca,önemsiz yada beğenili bir kampanyadır diye düşünüp başlıklara girmiyorum ödül felan bakmadım bile üşeniyorum şimdi kampanya devam ediyor sırt çantası veriyormuş sevmem ben çanta kullanmayı katılmıyorum vazgeçtim fiyatı 100 TL yalnız