Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 39696 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #110 : 06 Haziran 2009, 16:25:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oyun durdu mu bana mı öyle geliyor? 45 dakikadır hiç şut gelmedi. Gönderdiklerim de beklemede! sizde durum nediR?
Aynen

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 06 Haziran 2009, 16:28:44 »
İki gündür yazılanları okumuyordum oyuna dalmışlıktan, biraz kelam ben de edeyim dedim. Uzun olacak, ancak paylaşırsanız ne mutlu bana.

HİLE ile TAKTİK'in ayrımını yapalım.

Eğer siz bir oyunda bilgisayar teknikleriyle oynuyor ve süreyi durduruyor ya da yavaşlatıyorsanız BU HİLEDİR.
Siz bilgisayardan bir program aracılığıyla otomatik tıklama v.s. yapıyorsanız evet bu da HİLEDİR.
kimse burada ben bu programı öğrenmek için ne kadar yıllarımı verdim diyemez, bunlar HİLEDİR.

Ancak; birinden "OYUN KURALLARI DAHİLİNDE" yardım alıyorsanız bu taktiktir. Adamlar basbas bağıra bağıra ORTACI, SOLA ATar - YATAR yazmış, hiç tanımadığınız birine şut atarken orada yazana göre çekiyorsunuz, ancak bunu herkes yapabiliği için bu Hile değil TAKTİKTİR.

Gerek bu oyunda, gerekse FAVORİ tarzı oylama oyunlarında oyunverenlerin (sunucuların) da direkt istediği diyemesek de teşvik ettiği bu zaten. Adamlar arkadaşlarınızı çağırın sizi oylasın diyorsa, bu elbette tanıdığı çok olanın kazanacağı bir TAKTİK yarışına dönüşür. Onlara batan bir şey yok, nasılsa ödülü verecek, bu sırada ne kadar çok kişiye hitap ederse onun kârına.

Burada ise bu tip taktikler hileye dönüşmesin diye, herkese açık bir şekilde SONUNUCUYA da ödül vermişler ki, bir iki tane sahte hesapla (illa aynı kişiye olmasına gerek yok) kimse diğerlerini geliştirmesin diye, sona kalana da ödül verilmiş.

Taktikle hileyi karıştırmayın, ancak bu tip bir taktik çok hoş gelmiyor ve uygulamıyor olabilirsiniz, o da sizin DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ ve ERDEMİNİZDİR. Ama kimseye de direkt hileci diye laf atamazsınız.
Kazandıklarımı ben de yayınladım.

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #112 : 06 Haziran 2009, 16:30:04 »
Forumun amacına gelince de benim de hoşuma gitmeyen ufak tefek şeyler sıklıkla oluyor ancak, buradaki durum bu değil. Ba arada forumun amacını eleştiren arkadaşlar yukarıda tartışmaktan aradaki soruları cevaplamamışlar. FORUMUN ESAS AMACI PAYLAŞMAK ve YARDIMCI OLMAKTIR. Zahmet edip o soruları cevaplayalım önce, sonra kavgamızı ederiz.

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 06 Haziran 2009, 16:33:57 »
kombine bilet fiyatları ne kadardır ya? merak ettim bilen var mı?

Takımdan takıma ve mevkiiden mevkiiye değişiyor arkadaşım; 3 büyükler için konuşursak en ucuzu seneye (en kötü trübünden) 600 - 800 civarı olur. En iyileri ise (premium dediği ondan olmayacaktır sanmam ama) 10.000 liraya kadar uzanır.

Sezon yaklaştıkça fiyatları duyuracaktır takımlar. Stad kapasiteleri, Avrupa'da oynayacak oluşları ve taraftar ilgisi gibi şeyler belirleyici oluyor. Ama özetle şunu söyleyeyim, son derece pahalı ve değerli hediyelerdir kombineler.

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #114 : 06 Haziran 2009, 16:35:19 »
oyun durdu mu bana mı öyle geliyor? 45 dakikadır hiç şut gelmedi. Gönderdiklerim de beklemede! sizde durum nediR?

Yoğunluğa bağlı olarak bir şeyler yapıyorlar bence. Hiç çekemediğim hızda şut çekiyorum ancak oyuncuların hepsi offline gelir oldu. Muhtemelen oyunun puanlamasını süreye bağlıyorlardır yavaş yavaş. Keza günler arttıkça oyuncu sayısı artacağından yavaşlama olur. Yavaşlama olmasın diye oyun hızını (güncelleme hızını) düşürüyorlardır.

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #115 : 06 Haziran 2009, 16:42:18 »
cevaplar için teşekkürler sevgili tubtub!  ben de ne oluyor diyordum. sabah 30 saniyede bir şut çekerken şimdi 2 saniyede bir şut çekmeye başlamıştım:) 

Çevrimdışı ZaGoR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #116 : 06 Haziran 2009, 16:59:07 »
sonuncu olmak için oynayan arkadaşlar benim nick matrix forumdan özel mesaj atın ogöre size şut çekerim
I see dead people...

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 06 Haziran 2009, 17:05:08 »
şuan ciddi bir sorun var gibi.. :)

Sadece offline'lar görülüyor, onlara da şut hakkı dolmuş görünüyor.
bekleyeceğiz artık.

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #118 : 06 Haziran 2009, 17:31:24 »
n opanc bir anda fırladı  ???

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #119 : 06 Haziran 2009, 17:37:47 »
arada online olanlar var.. oyuncu değiştirin!