yukarıda resim büyük çıkmış ben 2 paket sanıyodum.. şimdi iki adet geldi...
çok büyük şok oldum...
BİLSEM HİÇ İSTEMEZDİM 2TANEYİ KARGODAN ALMAYA UTANIRIM BEN

bizdensen artık kargoların gelmesine alışacaksın azı çoğu aranmaz sonuçta denemen için gönderiyorlar
az çok aramak değil ki bu 2 tane değil 1 tane bile gelse ben onu istemişim fakat sizde bizden sizden lafları çok çirkin kullandığımız kelimelere dikkat edelim
az çok aramak değil ki bu 2 tane değil 1 tane bile gelse ben onu istemişim fakat sizde bizden sizden lafları çok çirkin kullandığımız kelimelere dikkat edelim
nesi kötü anlayamadım ? ben bu forum üyesiysen demek istedim sizin anladığınız ne acaba? kötü ve çirkin neyi ifade ediyor bi açıklarsanız bende bilmiş olurum...
kendinizi bu forumun üyesi olarak benimserken karşı tarafı dışladığınız kanısına vardım bizdensen derken o yüzden çok kırıcı geldi ayrıca lütfen karşılıklı diyaloglara girmek istemiyorum ben özür dilerim sizden sizde bana karşılık yazmayın kapansın konu konuştukça yazıştıkça büyüyecektir anlayışlı olacağınızı ümid ediyorum
ne oldu burda ya,düzeysiz ve çirkin kelimelerin kullanılmadığı ender forumlardan birisi olduğunu düşünüyorum bu forumun.Bizdensin kelimesinde ne kötülük ve çirkinlik ne de dışlama yok,yanlış anlaşılma var ortada sanırım

relax
biz aramızda hallettik yanlış anlaşma yaşandı arkadaşım:D