Gönderen Konu: baby star  (Okunma sayısı 32110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
Ynt: baby star
« Yanıtla #50 : 12 Aralık 2008, 22:39:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
baby starda bi sorun yaşamadık ama primanın uyu oynasını denedim güzelmiş, memnun kaldım, hem daha ince, onu kullancam bundan sonra, semra hanım gibi daldan dala daldan dala  ;D
ben bir zamanlar uyu oynayı kullanmıştım.pişik yaptı çocuklarıma şimdi baby star ve molfix kullanıyorum çok ta memnunum valla
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #51 : 13 Aralık 2008, 19:50:41 »
baby starda bi sorun yaşamadık ama primanın uyu oynasını denedim güzelmiş, memnun kaldım, hem daha ince, onu kullancam bundan sonra, semra hanım gibi daldan dala daldan dala  ;D
ben bir zamanlar uyu oynayı kullanmıştım.pişik yaptı çocuklarıma şimdi baby star ve molfix kullanıyorum çok ta memnunum valla

yok babystardan memnunum da primanın yeni doğanını hiç beğenmedim ama uyu oynası güzel geldi bana, hemi ince hemi yumuşacık hemi de parfümlü, mokumuz parfüm kokuyo  ;D ;D

Çevrimdışı mavigece

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #52 : 13 Aralık 2008, 22:00:51 »
valla bilmiyorum ,ben prima kullanıyorum memnunum
bu babystar çok kalın birde çok çabuk ağırlaşıyor

bende primacıyım valla genede baby stardan numune istedim ama ne gelen nede arayan:( oğlumda anası gibi çokmu şansız ne? ???

Çevrimdışı edamar26

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #53 : 16 Aralık 2008, 14:49:33 »
benim numuneleri göndermişler bir daha deneyelim bakalım
inciciklerim

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 17 Aralık 2008, 13:23:45 »
numunelerim geldi denyeceğim

Çevrimdışı ikelebek67

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #55 : 29 Aralık 2008, 10:41:37 »
Sizin istemenize gerek yok.Siteye üye olunca bir hafta sonra zaten kendileri gönderiyorlar.Yüzsüzlük yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #56 : 29 Aralık 2008, 23:07:58 »
Sizin istemenize gerek yok.Siteye üye olunca bir hafta sonra zaten kendileri gönderiyorlar.Yüzsüzlük yapmaya gerek yok.
o kampanya kaldırılalı 7 8 ay oluyor.numune gönderimlerini istek üzerine yapıyolar artık
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı s_demir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #57 : 29 Aralık 2008, 23:39:10 »
ben siteye üye oldum gelmedi annemin adına mail attım onun adına geldi bugün 2 adet kargo ücreti yok mng ile geldi

melis.se

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 13 Ocak 2009, 15:30:37 »
Ardaslar bende prıma kullandım boyutunu sankı kucuk yapıyolar sızıntıda oldu,molfıxden cok memnunum ama ınanınkı sayenızde numunelık ısteyıp babystar denedım cok memnun kaldı..ayrıca 3 numara almıstım kucukmu geldı ne anlamadım cok sızıntı yaptı maıl attım cok sorun yasıyorum dıye sagolsun ÜLKER için musterı memnunıyetı herseyden onemlı ve benı defalarca arayıp sorunumu sordular bende anlattım.ve 2 gun ıcınde bayan ile bır erkekle acılmamıs yıne 3 numaralı bezınden getırdıler sagolsunlar 2 hedıye ıslak mendılıde bana hedıye bıraktılar fakat ben marketten gıdıp 4 numaralı bezle degıstım .benım kızımın cıldı cok hassas pısık sorunu yasıyodum ama BABYSTARdan sonra bunu hıc yasamadım..KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM.tabı her bebek bır olmuyo.ayrıca aldıgınız bezlerde bı sorun yasıyosanız mutlaka sorununuzu bıldırın ılgılenıyolar..

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 13 Ocak 2009, 21:18:04 »
prima israil mali ve onlar ona bir madde katiyorlar. ve primadan baska bez kulanirsaniz cocuga alerji yaparmis.