Gönderen Konu: şimdiye kadar kazandığımız bizi çok mutlu eden hediye :)  (Okunma sayısı 6417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: şimdiye kadar kazandığımız bizi çok mutlu eden hediye :)
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2012, 11:51:49 »
en ufak numunede bile seviniyorum ben  :) ama liptonda hafıza oyunundan çay kazandığımda bir de yurtiçikargodan mp3 kazandığımda çok çok  sevinmiştim,yine de lipton yurtiçini geçer, o hafıza oyununda derece yapmak zordu,hediye olarak çay gelmişti.kitapları söylemiyorum bile  ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2012, 11:53:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
inş siret senden bunu duymak çok mutlu etti beni. artık benle dalga geciyorlar P@G yi söyledim suratlarını gör çocukların yine mi şampuan diye:)))))))))) eşim zavallım,  olsun şampuanda güzel hediyedir dedi:)))))))))))9999

büyük ödül kazanamadım diyenlere harbiden üzülüyorum.bende dua ediyorum güzel tememnide bulunuyorum kazansınlar diye.yoksa bende birşey yok.Herşey ALLAH ın takdiri ilahisi.ama ALLAH tan şimdiye kadar ne istediysem verdi sonsuz kere şükürler olsun. gerçekten samimi bir dille içten güzel kelimeler seçerek bol bol dua ederek söylersek veriyor  ALLAH :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2012, 11:57:23 »
Teknosa'dan chacha kazandığımda ;D

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2012, 12:01:21 »
çok makbule geçen hediyeler de oluyor ufak hediyelerde ama en büyük  kazandığım hediyem şu an kullandığım sony vaio; çünkü laptopum yoktu ve kazandığımda Mal bulmuş mağribi gibi sevinmiştim . çekilişlerde şansım yok iki büyük hediye kazandım şimdiye kadar ve ikisini de yazdıklarımın secilmesi sonunda kazandım bence bu herşeye değer
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2012, 12:02:55 »
oyle cok buyuk hdeıyeler kazanamadım  katı meyve sıkacagı bekodan en buyuk hedıyemdı bı para odulu kazanmayı cok ısterdım bende numunelerden ve mıgrosun verdıgı basıt seylerden oteye gecemıyorum ;D

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2012, 12:08:40 »
As Mekez'den 1000 tllik çek kazandım,en sevindiğim hediyem oydu:)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2012, 12:12:46 »
sony vaıo pembiş.bunu kazandığım günün gecesi acilden eve gelmiştim ve çok büyük bir sürprizdi benim için.çok sevinmiştim.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2012, 12:20:11 »
2003 yılında bebek.com dan bebeğime müzikli oturak kazanmıştım çok seviniştim birde son zamanlarda oğluma almak isteyipte bir trlü nasip olmayan (aslında gözüm hep yeşil vaio da kaldı ama çok şükür dediğim hala gelmeyen )netbook beni çok mutlu etti hani pek çok kişiye göre basit bir hediye çok kazandıkları için ama benim için çok değerli olacak
tabi birde herkesin hayali İpad kazanma hayalim var oda olursa çok şükür isteyipte kazanamadığım birşey kalmamış olacak
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2012, 12:22:08 »
bende bu forum sayesınde bi çok sey kazandım adımı nerde görsem mutlu oluyorum çok garıp bişey :Dçok büyük ödüller kazanmadım ama en cok bi lcd felan istıyorum 6 aydır 37 ekramn tvye bakmaktan helak olduk :D :D

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2012, 12:27:32 »
haftasonu tatili kazandim cesme 7800 otelde anne ve babama evlilik yildonumu haftasinda hediye ettim beni mutlu etti. Ama en cok cocuklarla ilgili kazaninca mutlu oluyorum Aslanmax oyuncaklari geldiginde cocuklarim cok sevinmislerdi
Kucuk ev aletleri bir ceyizlik kazandim kardesimin ceyizi hazir sayilir
Umarim artik biraz daha buyukleri olur  ;)