en ufak numunede bile seviniyorum ben

ama liptonda hafıza oyunundan çay kazandığımda bir de yurtiçikargodan mp3 kazandığımda çok çok sevinmiştim,yine de lipton yurtiçini geçer, o hafıza oyununda derece yapmak zordu,hediye olarak çay gelmişti.kitapları söylemiyorum bile
inş siret senden bunu duymak çok mutlu etti beni. artık benle dalga geciyorlar P@G yi söyledim suratlarını gör çocukların yine mi şampuan diye:)))))))))) eşim zavallım, olsun şampuanda güzel hediyedir dedi:)))))))))))9999
büyük ödül kazanamadım diyenlere harbiden üzülüyorum.bende dua ediyorum güzel tememnide bulunuyorum kazansınlar diye.yoksa bende birşey yok.Herşey ALLAH ın takdiri ilahisi.ama ALLAH tan şimdiye kadar ne istediysem verdi sonsuz kere şükürler olsun. gerçekten samimi bir dille içten güzel kelimeler seçerek bol bol dua ederek söylersek veriyor ALLAH
Teknosa'dan chacha kazandığımda
çok makbule geçen hediyeler de oluyor ufak hediyelerde ama en büyük kazandığım hediyem şu an kullandığım sony vaio; çünkü laptopum yoktu ve kazandığımda Mal bulmuş mağribi gibi sevinmiştim . çekilişlerde şansım yok iki büyük hediye kazandım şimdiye kadar ve ikisini de yazdıklarımın secilmesi sonunda kazandım bence bu herşeye değer
oyle cok buyuk hdeıyeler kazanamadım katı meyve sıkacagı bekodan en buyuk hedıyemdı bı para odulu kazanmayı cok ısterdım bende numunelerden ve mıgrosun verdıgı basıt seylerden oteye gecemıyorum
As Mekez'den 1000 tllik çek kazandım,en sevindiğim hediyem oydu:)
sony vaıo pembiş.bunu kazandığım günün gecesi acilden eve gelmiştim ve çok büyük bir sürprizdi benim için.çok sevinmiştim.
2003 yılında bebek.com dan bebeğime müzikli oturak kazanmıştım çok seviniştim birde son zamanlarda oğluma almak isteyipte bir trlü nasip olmayan (aslında gözüm hep yeşil vaio da kaldı ama çok şükür dediğim hala gelmeyen )netbook beni çok mutlu etti hani pek çok kişiye göre basit bir hediye çok kazandıkları için ama benim için çok değerli olacak
tabi birde herkesin hayali İpad kazanma hayalim var oda olursa çok şükür isteyipte kazanamadığım birşey kalmamış olacak
bende bu forum sayesınde bi çok sey kazandım adımı nerde görsem mutlu oluyorum çok garıp bişey

çok büyük ödüller kazanmadım ama en cok bi lcd felan istıyorum 6 aydır 37 ekramn tvye bakmaktan helak olduk
haftasonu tatili kazandim cesme 7800 otelde anne ve babama evlilik yildonumu haftasinda hediye ettim beni mutlu etti. Ama en cok cocuklarla ilgili kazaninca mutlu oluyorum Aslanmax oyuncaklari geldiginde cocuklarim cok sevinmislerdi
Kucuk ev aletleri bir ceyizlik kazandim kardesimin ceyizi hazir sayilir
Umarim artik biraz daha buyukleri olur