Gönderen Konu: ayarsız enerji 18 - 24 Mayıs kazanan  (Okunma sayısı 9669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: ayarsız enerji 18 - 24 Mayıs kazanan
« Yanıtla #40 : 13 Haziran 2009, 20:30:39 »
Minacım, ben senin kim olduğunu bilerek üye oldum. Hatta sana sormuştum, başka yere üye misin diye, dürüstçe bana anlatmıştın özel mesajla. Ben seni bir kaç mesajınla çok sevdim. Yine de destek olurum. Psp ni hakettin sen, güle güle kullan arkadaşım ;)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #41 : 13 Haziran 2009, 20:38:25 »
tesekkur ederim canım benim, guzel dusuncelerin için... bende seni çok sevdim, ve buradaki bircok arkadasımı...

bu yazılanlar beni degil yazanı alcaltır, durust olanları yuceltir...
ama tabi bunu da algılayabilen anlar. o da ayrı bir yetenek gerektirir...

bu arkadas psp kazanamadı, gecen ay da laptopu kazanamadı, şimdi ben psp'yi aldım, laptopu da alabilirim diye çirkinleşmeye basladı....

ne yapalım, yasını almıs ama aklını basına alamamış insanlarda cıkıyor boyle...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #42 : 13 Haziran 2009, 21:15:21 »
bende destek vermiştim senin kazanmanada çok sevindim mina iyi günlerde kullan tekrar :) başkalarının söylediklerinede kulaklarını tıka bence  ;)

Çevrimdışı life1982

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #43 : 13 Haziran 2009, 22:06:16 »
acıyorum tek kelimeyle acıyorum bu yazılanlara arkadasım senin işin gücün yok bunlarlamı uğrasıyorsun ajanlık mı yapıyorsun? sanane kim ne oy vermişse vermiş. oy verenler gönüllü oy vermiş sen ona bak ;) bence devamına takılı kalma. üstelik isteyen istediği siteyede üye olur önemli olan konu taşımamak ;) konu tasıyorsa bile o onun keyfi sen onun kahyasımısın ? ama sen kazanamadın doğru :) sanırım o yüzden bu gocunmaların! bence sen baskalarının nikleriyle isimleriyle nik almaktansa acık acık her sitede kullandığın niki yazıpta üye ol ama sıkar sanırım senin için en azından. Ayrıca arkadaslar size demek isterimki burdaki yaptığı terbiyesizlik daha hiç birsey değil. Siz baska sitelere sansürlü kelimeler nikler alarak üye olmaya calıstığını göz önnünde bulundurursak buraya bunları yazması hiç bişey değil gercekten. Kendisi sanırım arkadasın fazla hırsına düşkün olsa gerek. Acıyorum gercekten. Birizbiz admini zeyneps kardes . sen bu kafayla daha cok üye kaybedeceksin ;)

;D ;D ;D bravo bravo çok güzel anlatmısınız süprügesiz cadı.valla birden bir kausun içinde buldum kendimi.ama o şahıs kimse çok ayıp ediyor ee bir cevap bie yazmadı.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 13 Haziran 2009, 22:15:51 »
Gereksiz tartışma daha fazla uzatılmasın.

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 13 Haziran 2009, 22:58:39 »
Süpürgesiz cadı hoşgeldin forumumuza. Mina ile sınıf arkadaşısın sanırım. Aynı hoca dersinize girmiş. Aynı harfler aynı kelimelerde aynı yanlışlıkta kullanılmış da ordan farkettim ;D Neyse polemiğe girmeyelim ;D

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 13 Haziran 2009, 23:06:24 »
işler karışık baya  ???

Çevrimdışı süpürgesiz cadı

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #47 : 13 Haziran 2009, 23:55:57 »
Süpürgesiz cadı hoşgeldin forumumuza. Mina ile sınıf arkadaşısın sanırım. Aynı hoca dersinize girmiş. Aynı harfler aynı kelimelerde aynı yanlışlıkta kullanılmış da ordan farkettim ;D Neyse polemiğe girmeyelim ;D

nerden biliyorsun arkadasım ? yoksa onu yazan senmiisin ki bu kadar emin konusuyorsun? zaten o dediğimiz şahıs veya bir başkası .. .farketmez yani! sonucta ortada bir çekememezlik var? ;) terbiyesizlik var! bu arada hoşbulduk :) ::) :)

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 14 Haziran 2009, 01:56:31 »

nerden biliyorsun arkadasım ? yoksa onu yazan senmiisin ki bu kadar emin konusuyorsun? zaten o dediğimiz şahıs veya bir başkası .. .farketmez yani! sonucta ortada bir çekememezlik var? ;) terbiyesizlik var! bu arada hoşbulduk :) ::) :)

Neyse sen anlamadın boşver ;D

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 14 Haziran 2009, 08:49:07 »

Neyse sen anlamadın boşver ;D
anlayan anladı mı demek istedin ;D