Gönderen Konu: ayarsız enerji 18 - 24 Mayıs kazanan  (Okunma sayısı 10458 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı life1982

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ayarsız enerji 18 - 24 Mayıs kazanan
« Yanıtla #30 : 13 Haziran 2009, 19:25:47 »
tebrıkler....

Çevrimdışı life1982

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #31 : 13 Haziran 2009, 19:29:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende size inanamadım.
istediği yerden oy toplar... oy toplamış, uğraşmış, kazanmış.. .. nasıl kazanacaktı başka türlü ?
 ??? ???

demek sizde o dediginiz sitelere uyesinizki görmüşşünüz.insanın yüzüne vurulmaz böyle. muhakkakı bu arkadaşta destek vermiştir burda bazı arkadaşlara .herkez gönüllü vermiş oyunu sizene. çok ayıp sadece bu arkadaşı lekelemek için buraya kayıt olup bu msj yazdıgınz belli cunku mesaj sayınız 1
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 19:32:30 Gönderen: life1982 »

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 13 Haziran 2009, 19:36:03 »
belli canım sadece laf sokmak için üye olunmuş.. pes hakikaten  >:( >:(
HeDoNisT !!

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #33 : 13 Haziran 2009, 19:42:03 »
arkadasım, bu kadar zahmete girmeseydin. direkt bana sorsaydın nasıl topladın diye ben sana yazardım. ne gerek var bu kadar derin dusunmeye. ayrıca eksik bilgi toplamıssın!!!

gerci sende biliyorsundur ya hani seninde bildigin birizbiz forumu varya orayada uyeydim. orada basladım bu yarısmaya. aaa bunu bilipte neden yazmadın anlayamadım!!! hani ordan bazı sebeplerden dolayı ayrılmıstık biz. sen iyisini bilirsin gerci acıklamaya gerek yok ya...

hee derdin buradaki arkadaslara anlatmaksa eger, buradaki arkadaslar senden daha iyi bilirler beni. kime ne kadar oy verdiğimi, destek oldugumu...

yani arkadasım senin su an yaptıgın zenginin mali züğürdün çenesini yorar misali :) sadece guluyorum sana...

aa tabi sende yarısmıstın ama kazanamamıstın demi. tamam tamam hatırladım şimdi :)) tabi hazmetmek zor :)))

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 13 Haziran 2009, 19:45:31 »
yahu mina boşversene...  amaç belli... burdan da gayet çirkin görünüyor !!
ayrıca  oy toplamadan mı kazanacaktın.. ???   kime ne alla allaaaaa....

süper yapmışsın... ohhh güle güle kullan canımmm.... daha iyilerini kazanırsın inşallah... sen oy iste biz her zaman destekleriz seni.. ben de üye olduğum diğer forumlardan da oy toplarım merak etme...  ;D ;D
HeDoNisT !!

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 13 Haziran 2009, 19:47:04 »
valla bende oy vermiştim karşılığını alsamda almasamda :)bu arkadaş bunları yazınca tamda dedim oda varmış belli yarışmada kazanamamış ;Dneyse kazanınca rakipler hep cadı kazanı gibi kaynar boşver sen ;)

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #36 : 13 Haziran 2009, 19:53:50 »
valla bende oy vermiştim karşılığını alsamda almasamda :)bu arkadaş bunları yazınca tamda dedim oda varmış belli yarışmada kazanamamış ;Dneyse kazanınca rakipler hep cadı kazanı gibi kaynar boşver sen ;)

tatlım ask olsun, destek olmadım mı ben sana :) hatta ö.m. ile gorusmustuk.

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 13 Haziran 2009, 19:55:05 »
hayır yani karşılıklı değil manasında demek istedim ben ;)yoksa evet oldun destek :-*desem yine olursun eminim ama karşılıklı değilki yani bu bence :)

Çevrimdışı süpürgesiz cadı

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 13 Haziran 2009, 19:57:51 »
acıyorum tek kelimeyle acıyorum bu yazılanlara arkadasım senin işin gücün yok bunlarlamı uğrasıyorsun ajanlık mı yapıyorsun? sanane kim ne oy vermişse vermiş. oy verenler gönüllü oy vermiş sen ona bak ;) bence devamına takılı kalma. üstelik isteyen istediği siteyede üye olur önemli olan konu taşımamak ;) konu tasıyorsa bile o onun keyfi sen onun kahyasımısın ? ama sen kazanamadın doğru :) sanırım o yüzden bu gocunmaların! bence sen baskalarının nikleriyle isimleriyle nik almaktansa acık acık her sitede kullandığın niki yazıpta üye ol ama sıkar sanırım senin için en azından. Ayrıca arkadaslar size demek isterimki burdaki yaptığı terbiyesizlik daha hiç birsey değil. Siz baska sitelere sansürlü kelimeler nikler alarak üye olmaya calıstığını göz önnünde bulundurursak buraya bunları yazması hiç bişey değil gercekten. Kendisi sanırım arkadasın fazla hırsına düşkün olsa gerek. Acıyorum gercekten. Birizbiz admini zeyneps kardes . sen bu kafayla daha cok üye kaybedeceksin ;)

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #39 : 13 Haziran 2009, 20:04:22 »
hayır yani karşılıklı değil manasında demek istedim ben ;)yoksa evet oldun destek :-*desem yine olursun eminim ama karşılıklı değilki yani bu bence :)

pardon canım ben yanlış anladım :)

aa bu arada arkadasım benim kızımın adı mina karen. bunu da kimseden gizlemedim. burada ki nikim mina diğer yerde karenim. ismimi de bilenler bilir. ayrıca destek isterken de karenim olarak yazdım :)))

ben cok mert  bir insanım, ama aynı mertliği de senden beklerdim. neden kendi nikinle uye olup yazmıyorsun da arada ki hatrı sayılır arkadasın adını kullanıyorsun???? ayrıca erkek halinle bayan adı kullanmana da inanamadım ya neyse...

havada kıskanclık kokusu mu var:)))
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 20:26:31 Gönderen: mina »