Gönderen Konu: adese ütü kazananlar  (Okunma sayısı 22617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
Ynt: adese ütü kazananlar
« Yanıtla #70 : 10 Mayıs 2012, 16:56:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kalple güzellikle alakası yok sen in kaç katılımın kaç kişinin hakkını yedigini gösteriyor girelim hurra 100 er hesaptan herseye kimse itiraz etmesin o zaman aile hesabında ailenizmi katılıyor hayır biz yazıyoruz baskaları hakkınızı yerken cinnet geçirip galeyana gelenler sizin bu yaptıgınız hak olmuyormu sen 10 girmeseydn belki ben kazanacaktım
3-5 kazananlar o zaman çıkıpta kazanamadığınız kampanyada bağırıp çağırmayacaksınız her kampanyada kazanana kadar bağırıp çağırıyosunuz kazanmaya başlayınca ailenizin adınada kazanıp hemen diğer tarafa geçiyosunuz bu nasıl bi çelişki peki
alkış alkış alkış
Siz çok masum düşünmüşsünüz sizi tebrik edrim.İnanın bu forumda herkesin bir hesabı var.O tek hesabıyla kazanıyor. :D
o masumiyet dedigin hak oluyor işte bende biliyorum 10 kişi girmeyi girmiyorum hiçte masum değilimdir kampanya konusunda ama ugrasanları görünce üzülüyorum milletin ugrastıgı seyi ben neden alayımki bunada düşünceli konusma sanada üstünden gelme diyorlar  herkesin tek hesabı yok sende iyi bilirsin bu konuyu kimseninde tek hesap diye iddalaştıgı yok kimsenin hesabıda beni ilgilendirmez mevzumuz neden 1 2 3 değil neden sana ama baskasına değil konu bu ufak bişi isteyeyim senden hangi okullara hediye edeceksen resimde koy sevinelim bari bu kadar üzücü olaydan sonra kazanan diger arkadaslara tebrikler bu arada ama aynı seyi sana yapsalar düşünsene 10 girmişssin 10 nada cıkmamıs bana cıkmıs 10 tane sen aynı tepkiyi vermezmisin ?
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 10 Mayıs 2012, 16:58:10 »
@calculus  juri seçmedi o kesin..

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 10 Mayıs 2012, 16:59:22 »
kalple güzellikle alakası yok sen in kaç katılımın kaç kişinin hakkını yedigini gösteriyor girelim hurra 100 er hesaptan herseye kimse itiraz etmesin o zaman aile hesabında ailenizmi katılıyor hayır biz yazıyoruz baskaları hakkınızı yerken cinnet geçirip galeyana gelenler sizin bu yaptıgınız hak olmuyormu sen 10 girmeseydn belki ben kazanacaktım
3-5 kazananlar o zaman çıkıpta kazanamadığınız kampanyada bağırıp çağırmayacaksınız her kampanyada kazanana kadar bağırıp çağırıyosunuz kazanmaya başlayınca ailenizin adınada kazanıp hemen diğer tarafa geçiyosunuz bu nasıl bi çelişki peki
alkış alkış alkış Size hiç birşey ispat etmek zorunda değilim.Benim felsefem kendime inanmadır.Başkalarının ne düşüneceği değil.
Siz çok masum düşünmüşsünüz sizi tebrik edrim.İnanın bu forumda herkesin bir hesabı var.O tek hesabıyla kazanıyor. :D
o masumiyet dedigin hak oluyor işte bende biliyorum 10 kişi girmeyi girmiyorum hiçte masum değilimdir kampanya konusunda ama ugrasanları görünce üzülüyorum milletin ugrastıgı seyi ben neden alayımki bunada düşünceli konusma sanada üstünden gelme diyorlar  herkesin tek hesabı yok sende iyi bilirsin bu konuyu kimseninde tek hesap diye iddalaştıgı yok kimsenin hesabıda beni ilgilendirmez mevzumuz neden 1 2 3 değil neden sana ama baskasına değil konu bu ufak bişi isteyeyim senden hangi okullara hediye edeceksen resimde koy sevinelim bari bu kadar üzücü olaydan sonra kazanan diger arkadaslara tebrikler bu arada ama aynı seyi sana yapsalar düşünsene 10 girmişssin 10 nada cıkmamıs bana cıkmıs 10 tane sen aynı tepkiyi vermezmisin ?
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 10 Mayıs 2012, 17:01:30 »
mesaj içine mesaj yazmayı nasıl beceriyorsunuz bi türlü yapamıyorum ben :)

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 10 Mayıs 2012, 17:02:34 »
ben de kazanmışım yaaa inanamadım :)

ama bence ilk 100 e vermişler, çünkü ilk konu açıldığında katılmıştım ve katıldığımı bile unutmuştum..
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #75 : 10 Mayıs 2012, 17:03:39 »
ilk 100 değil kesinlikle 7 sinde yani son gün yazmıştım çıkmış .
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 10 Mayıs 2012, 17:08:37 »
Herkes istediği kadar katılır onda sorun yok bence sorun firmada

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 10 Mayıs 2012, 17:09:34 »
fazla şanslı olanlar, uğraşıpda kazamayanların sinirine dokunur bu bir gerçek :D

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 10 Mayıs 2012, 17:10:49 »
fazla şanslı olanlar, uğraşıpda kazamayanların sinirine dokunur bu bir gerçek :D

Bencede doğru söylüyorsunuz.Hazım meselesi
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 10 Mayıs 2012, 17:11:42 »
burda firmaya düşer bu görev
dağılımı doğru yapmalı