Gönderen Konu: adese ütü kazananlar  (Okunma sayısı 25932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
Ynt: adese ütü kazananlar
« Yanıtla #50 : 10 Mayıs 2012, 16:38:57 »
kalple güzellikle alakası yok sen in kaç katılımın kaç kişinin hakkını yedigini gösteriyor girelim hurra 100 er hesaptan herseye kimse itiraz etmesin o zaman aile hesabında ailenizmi katılıyor hayır biz yazıyoruz baskaları hakkınızı yerken cinnet geçirip galeyana gelenler sizin bu yaptıgınız hak olmuyormu sen 10 girmeseydn belki ben kazanacaktım kimbilir hakkım gasp edilmiş olmuyormu baskalarına laf söylerken igne cuvaldız sözü aklımıza gelsin herkes bir şekilde sıyrılıyor aile hesabı yok hesiye edecegim yok cocuk esirgeme  bu kadar gönlümüz hoşssa neden yorulalım 3 kurusluk seylere neden kampanyalara girelimki ne yazılar döktürenler var isteyen bagıslasın isteyen 10 ütüyle son ütücü olsun konu 100 ayrı kişi sevinecekken bir aileye 10 sey gitmesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3-5 kazananlar o zaman çıkıpta kazanamadığınız kampanyada bağırıp çağırmayacaksınız her kampanyada kazanana kadar bağırıp çağırıyosunuz kazanmaya başlayınca ailenizin adınada kazanıp hemen diğer tarafa geçiyosunuz bu nasıl bi çelişki peki
alkış alkış alkış
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2012, 16:45:09 Gönderen: efetubi »
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
« Yanıtla #51 : 10 Mayıs 2012, 16:39:03 »
zaten umudum yoktu kazanalara tebriklerr :)
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 10 Mayıs 2012, 16:39:30 »
FİRMA keşke 100 ayrı anneyi sevindirseydi aynı adrese yollamaları yanlış buldum ki yazı yollayan herkesin anneleriyle ilgili çok güzel şeyler yazdığına eminim cunku anne sevgisini anlatmak için şair yazar olmanıza gerek yok

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #53 : 10 Mayıs 2012, 16:40:44 »
ben de kazanmışım, herkese tebrikler...iletişim bilgisi vermiş miydik?

bu arada şöyle yazmıştım;

Benim annem de süper çünkü bana dünü özgür bırakmayı, bugünün tadını çıkarmayı ve yarına umutla bakmayı öğretti. Annemi çok seviyorum...
yuh ya biz roman yazdık nerdeyse bi cümleyle kazanılıyomuş demekki

:) cümle istiyordu zaten, boşuna yorulmuşsun :)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 10 Mayıs 2012, 16:41:22 »
Evet ben ailem adına katılmıştım ve de çok güzel yazmıştım.Kazanmışız.Ben bu yarışmaya katılırken biri belki dek gelir diye katıldım.Kazandıysak bu suçmu.Herkes neleri kaç adet kaznıyor.Üstelik her hafta.Sonuçta ben bayağı katılım yaptım.Düşünerek anlamlı şeyler yazdım.oNLAR DÜŞÜNÜP VERMESEYLERDİ.Demek ki beğendiler.Önemli olan bu.

isterseniz 100 tane kazanın inan gözüm yok. istersen armağana sor şahidim kazanamayız umurumdada değil 50 liralık ürün dedim.yani kim kazanmış,kim fazla kazanmışta önemli değil. sadece tek tek incelemedikleri aşikar onu söylüyorum.rastgele seçmişler. yoksa niye seçildi,niye çok kazandın felan değil sorun.
Evet incelememiş olabilirler.Ama burada kazanamayınca çirkin sözler söylemenin anlamı yok.Üstelik bunu bazılarının düşünüp söylemesi gerekir.Herkes kazanmak için oynuyor.Ben kazzandıklarımı satmayacağım hediye edeceğim.En başta okula.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #55 : 10 Mayıs 2012, 16:42:25 »
ben son günler katıldım kazanmışım.cümlede değil içimden geldiği gibi yazmıştım.arada birde olsa tutturuyorum bu tip kampanyalarda da  ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 10 Mayıs 2012, 16:44:09 »
yav 3-5 kazanan arkadaşa kimsenin lafı yok vallahi billahi isterseniz hep kazanın, 3 kuruşluk şey zati araba dagıtmıyolarya  ;D sadece firmaya kızıyoruz milleti keklediği için, arkadaş neden bozuluyorlarki :)
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 10 Mayıs 2012, 16:44:35 »
tebrikler bende yokum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 10 Mayıs 2012, 16:45:11 »
ben de kazanmışım, herkese tebrikler...iletişim bilgisi vermiş miydik?

bu arada şöyle yazmıştım;

Benim annem de süper çünkü bana dünü özgür bırakmayı, bugünün tadını çıkarmayı ve yarına umutla bakmayı öğretti. Annemi çok seviyorum...
yuh ya biz roman yazdık nerdeyse bi cümleyle kazanılıyomuş demekki

:) cümle istiyordu zaten, boşuna yorulmuşsun :)

ben geçen sene çoğu arkadaşın paragraf ya da kompozisyonla kazandığını hatırlıyorum ama..belki doğru olabilir

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 10 Mayıs 2012, 16:45:33 »
çekiliş olsa bişey olsa sinirlenmem şansım yokmuş çıkmadı derim ama emek veripte hakkının yenmesi delirtiyor insanı