0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet ben ailem adına katılmıştım ve de çok güzel yazmıştım.Kazanmışız.Ben bu yarışmaya katılırken biri belki dek gelir diye katıldım.Kazandıysak bu suçmu.Herkes neleri kaç adet kaznıyor.Üstelik her hafta.Sonuçta ben bayağı katılım yaptım.Düşünerek anlamlı şeyler yazdım.oNLAR DÜŞÜNÜP VERMESEYLERDİ.Demek ki beğendiler.Önemli olan bu.
ben de kazanmışım, herkese tebrikler...iletişim bilgisi vermiş miydik?
ben de kazanmışım, herkese tebrikler...iletişim bilgisi vermiş miydik?bu arada şöyle yazmıştım;Benim annem de süper çünkü bana dünü özgür bırakmayı, bugünün tadını çıkarmayı ve yarına umutla bakmayı öğretti. Annemi çok seviyorum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet ben ailem adına katılmıştım ve de çok güzel yazmıştım.Kazanmışız.Ben bu yarışmaya katılırken biri belki dek gelir diye katıldım.Kazandıysak bu suçmu.Herkes neleri kaç adet kaznıyor.Üstelik her hafta.Sonuçta ben bayağı katılım yaptım.Düşünerek anlamlı şeyler yazdım.oNLAR DÜŞÜNÜP VERMESEYLERDİ.Demek ki beğendiler.Önemli olan bu.isterseniz 100 tane kazanın inan gözüm yok. istersen armağana sor şahidim kazanamayız umurumdada değil 50 liralık ürün dedim.yani kim kazanmış,kim fazla kazanmışta önemli değil. sadece tek tek incelemedikleri aşikar onu söylüyorum.rastgele seçmişler. yoksa niye seçildi,niye çok kazandın felan değil sorun.