valla hediyeleri ben de beğenmedim, ilk haftanın hediyeleri güzeldi bozmuşlar artık. bu hediyeler için magnum almaya değmez diye düşünüyorum.
Katılıyorum Şansperisi:)
evet bencede bu hediyeler için değmez ... ama hediyelerin kötü olmasının bir sebebi oyunların birikmeside olabilir 4.haftada olunca diğer 3 haftanın oyunuyla 73+4. hafta oyununun puanı oluyor magnumda bu yüzden uyanıklık yapmış olabilir bari şu puanlar gözükse :S
valla hediyeleri ben de beğenmedim, ilk haftanın hediyeleri güzeldi bozmuşlar artık. bu hediyeler için magnum almaya değmez diye düşünüyorum.
Katılıyorum Şansperisi:)
evet bencede bu hediyeler için değmez ... ama hediyelerin kötü olmasının bir sebebi oyunların birikmeside olabilir 4.haftada olunca diğer 3 haftanın oyunuyla 73+4. hafta oyununun puanı oluyor magnumda bu yüzden uyanıklık yapmış olabilir bari şu puanlar gözükse :S
evet 4 haftanın oyununun puanı toplanınca hediyelerin paunlarının yükselmesi normal
O zaman biten haftayı kilitlesinler.Sadece o haftadan puan alınsın.Düşünülecek olsa ilk akla gelen bu olurdu.Oyunlardan çok puan birikiyor,hediyelerin kalitesini azaltalım dediklerini sanmam.Hem oyunun asıl güzel olan ve taktik kuralı olan puan göstermeyi bu sebepten kapatmış olamazlar.
O zaman biten haftayı kilitlesinler.Sadece o haftadan puan alınsın.Düşünülecek olsa ilk akla gelen bu olurdu.Oyunlardan çok puan birikiyor,hediyelerin kalitesini azaltalım dediklerini sanmam.Hem oyunun asıl güzel olan ve taktik kuralı olan puan göstermeyi bu sebepten kapatmış olamazlar.
evet kesinlikle kilitlenmeli
evet kesinlikle kilitlenmeli
bu noktada senden ayrılıyorum..Bence kilitlenmemeli yeni katılımcı arkadaşlara haksızlık olur..Sistemdeki değişikliğin temel nedeni aynı isimlerin çok fazla hediye kazanmasıydı..Bunu engelleyelim derken bizde ne yazık ki magdur olduk..Sonuçta şunu da es geçemem..İstediğim kadar magnum yerim istediğim kadar da kazanırım aynınından..Son 2 haftadır saçmalama devri yaşanıyor Magnumda..Son 2 hafta tek umudum
ik haftadan kazandığımız puanları 2. haftada tekrar oynayarak kazanabiliyomuyuzz
acaba puanlar gözükecekmi :S
acildi yeni hafta denemedim ama bence gözükmeyecek
acildi yeni hafta denemedim ama bence gözükmeyecek
kanki aynı tasss aynı hamam değişen hiçbir şey yok hediyelerde dandik..