0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba puanlar gözükecekmi :Sacildi yeni hafta denemedim ama bence gözükmeyecekkanki aynı tasss aynı hamam değişen hiçbir şey yok hediyelerde dandik..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba puanlar gözükecekmi :Sacildi yeni hafta denemedim ama bence gözükmeyecek
acaba puanlar gözükecekmi :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba puanlar gözükecekmi :Sacildi yeni hafta denemedim ama bence gözükmeyecekkanki aynı tasss aynı hamam değişen hiçbir şey yok hediyelerde dandik.. denedinmi
o kadar kişinin arayıp konuşmasına rağmen değiştirmedilerse bravo yani magnuma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kadar kişinin arayıp konuşmasına rağmen değiştirmedilerse bravo yani magnuma bilerek yapıyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kadar kişinin arayıp konuşmasına rağmen değiştirmedilerse bravo yani magnuma bilerek yapıyorlar onlar kaybeder..
Ben geçen haftayı sıfır katılım ve sıfır magnumla kapadım