0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 1 haftaya yakın giremedim.Sitede bayağı şeyler değişmiş ve tüm uğraşlarım boşuna gitti.Fakat ben bunun yanısıra Haftalık Çekiliş sonuçlarıyla ilgileniyorum. PS ve PSP çekilişi sonucu noldu acaba ? Bunun sonucusnu nereden görebilirim
inşallah kazanırım dicemde ben en çok 4.hafta hediyesini istiyorumm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah kazanırım dicemde ben en çok 4.hafta hediyesini istiyorumm zaten 1i kesin bnde yaklaşik 60 70 şifre girdim cikmazsa yuh felan derim sanırım Xd
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah kazanırım dicemde ben en çok 4.hafta hediyesini istiyorumm zaten 1i kesin bnde yaklaşik 60 70 şifre girdim cikmazsa yuh felan derim sanırım Xd simdiden tebrik ediyim ne diyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar 1 haftaya yakın giremedim.Sitede bayağı şeyler değişmiş ve tüm uğraşlarım boşuna gitti.Fakat ben bunun yanısıra Haftalık Çekiliş sonuçlarıyla ilgileniyorum. PS ve PSP çekilişi sonucu noldu acaba ? Bunun sonucusnu nereden görebilirim yarın radikal gazetesinde olacak sonuclar