0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya yaparken belii kurallar oluşturmak lazım her şeyi en ince detayına kadar incelemek ve kampanyaya katılımı artırmak için gereken herşey yapılmalı bence sonradan şartları degiştirmek onlara bişey kazandırma örnek bizim forum kaç kişi bu hafta ziyaret etti siteyi herkes aldıgı magnumları iade etmek için ugraşıyo yada bekletiyo bu hafta bu puanların görülmemesi nedeniyle satışlarda azalmıştır bence aynen katiliyorum elimdeki magnumlari kipa ya iade edicem
Kampanya yaparken belii kurallar oluşturmak lazım her şeyi en ince detayına kadar incelemek ve kampanyaya katılımı artırmak için gereken herşey yapılmalı bence sonradan şartları degiştirmek onlara bişey kazandırma örnek bizim forum kaç kişi bu hafta ziyaret etti siteyi herkes aldıgı magnumları iade etmek için ugraşıyo yada bekletiyo bu hafta bu puanların görülmemesi nedeniyle satışlarda azalmıştır bence
bencedee onun sorumluluğunda değilkiii
Nedense kampanyalara hep kendi açınızdan bakıyorsunuz. Bu kampanya yapanlar hayır kurumu değil sevabına hediyeler vermiyorlar size, kampanya yaparken bir hedef belirlenmiş satış hedefi bu hedef doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıcaklar siz ne kadar mail atarsanız atın onların okudukları tek şey satış çizelgesidir. Tek temennim firmanın bu kampanyada belirlediği hedefe ulaşması hatta geçmesidir. Hedefler ne kadar çok tutarsa kampanyalar o kadar çok artar hep bana demeyin al gülüm ver gülüm diyin
bana kazandıklarınızı buradan goremıyoruz dedı