Gönderen Konu: Magnum - Sadece Oyna  (Okunma sayısı 131387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Magnum - Sadece Oyna
« Yanıtla #30 : 28 Mayıs 2009, 00:01:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kampanya yaparken belii kurallar oluşturmak lazım her şeyi en ince detayına kadar incelemek ve kampanyaya katılımı artırmak için gereken herşey yapılmalı bence sonradan şartları degiştirmek onlara bişey kazandırma örnek bizim forum kaç kişi bu hafta ziyaret etti siteyi herkes aldıgı magnumları iade etmek için ugraşıyo  yada bekletiyo bu hafta bu puanların görülmemesi nedeniyle satışlarda azalmıştır bence

aynen katiliyorum elimdeki magnumlari kipa ya iade edicem
bence almaz kipa ;D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #31 : 28 Mayıs 2009, 00:02:59 »
bencedee onun sorumluluğunda değilkiii

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #32 : 28 Mayıs 2009, 00:05:29 »
bencedee onun sorumluluğunda değilkiii

kipadan aldiginiz ürünleri 15 gün icersinde sebebsiz bile iade edebiliyorsunuz

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #33 : 28 Mayıs 2009, 00:11:59 »
Yazılanları merakla okudum ve saygıda duyuyorum bazı arkadaşlara da..Siz algida da çalışıyorsunuz yha çok iyi biliyorsunuzdur..Satışlar düm tek tekten daha ötede olmuştur..

1.Birçok kentte Magnum yok ve hala yok ;D
2.Kampanya yapıyorsun taktik diyorsun sonra sana diyoruz ki şifresiz açık oturuma katılabiliyoruz yardımcı olun onlar ne yapıyor kocaman bir amblem TEKRAR DENE ;D
3.Her firma kampanyasız da satışlarını artırabilir..Canım dondurma çekti magnum herkese şirketten ;D Önemli olan kampanyanın adil olmasıydı ama nerde!:.
4.0800 hatlı Alo Tatlı Hayat Danışma Hattına bırakılan çağrı sayısı ve ve yine şikayet maillerine tavizsiz kalacak mı sanıyorsunuz..Ben aradım kazandığım hediyeden tutun ne kadar çağrı bırakmışım hanımefendi söylüyor..
5.THE END.. ;D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #34 : 28 Mayıs 2009, 00:23:36 »
bana kazandıklarınızı buradan goremıyoruz dedı :(
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 28 Mayıs 2009, 00:28:44 »
Nedense kampanyalara hep kendi açınızdan bakıyorsunuz. Bu kampanya yapanlar hayır kurumu değil sevabına hediyeler vermiyorlar size, kampanya yaparken bir hedef belirlenmiş satış hedefi bu hedef doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıcaklar siz ne kadar mail atarsanız atın onların okudukları tek şey satış çizelgesidir. Tek temennim firmanın bu kampanyada belirlediği hedefe ulaşması hatta geçmesidir. Hedefler ne kadar çok tutarsa kampanyalar o kadar çok artar hep bana demeyin al gülüm ver gülüm diyin  ;D
Bize de magnumları sevabına vermiyorlar ama...  Biz de bedeli ne ise, firmanın belirlediği ücreti alıp oyuna katılıyoruz..Hemde bir tane değil. Ben kendi adıma 30 senede magnuma verdiğim parayı bir haftada verdim. Demek ki doğru bir kampanya yapmışlar..Ama şimdi herşey muallakta.. Artık hiç magnum alasım yok şuan..   Eğer sen kocamaaan bir firma isen bir adım atarken düşüneceksin. 5 parmağın 5 i bir değil , suistimale açık olmasın sistem diyeceksin. En baştan ona göre kuracaksın sistemini.. İlk hafta böyle yapalım, sonra çıkar pardon deriz dersen gülerler adama .. En baştan bunu ben akıl ediyorsam sende  akıl edebilmelisin.. Mesela böyle bir durum olur düşüncesi ile en baştan , bir kişi bir hafta içinde mesela 3 hediyeden fazla kazanamaz gibi bir şart koyacaksın ..  yada 2.. her neyse.. ama en baştan yapacaksın, oyunun yarısında yaparsan mızıkçılık yapmış olursun.. benim gözümde  ;) :) 
HeDoNisT !!

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 28 Mayıs 2009, 00:32:34 »
Nedense kampanyalara hep kendi açınızdan bakıyorsunuz. Bu kampanya yapanlar hayır kurumu değil sevabına hediyeler vermiyorlar size, kampanya yaparken bir hedef belirlenmiş satış hedefi bu hedef doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıcaklar siz ne kadar mail atarsanız atın onların okudukları tek şey satış çizelgesidir. Tek temennim firmanın bu kampanyada belirlediği hedefe ulaşması hatta geçmesidir. Hedefler ne kadar çok tutarsa kampanyalar o kadar çok artar hep bana demeyin al gülüm ver gülüm diyin  ;D

Magnumu bedavadan dağıtmıyorlar piyasanın en pahalı dondurması sonuçta 6 hafta süreceğini vaadettiği kampanya için dolabı magnum dolduruyoruz sonrada caydık diyorlar sende bize kalkmış kendi açınızdan bakıyorsun diyorsun baştan böyle bi sistem yapsalardı bizde o kadar almasaydık

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #37 : 28 Mayıs 2009, 00:37:32 »
bende bunu anlatmaya çalıştım yani bedava kimse kimseye bişey vermez o ödüllerin kat kat fazlası onlara sermaye olarak döner kara bile geçerler buna paramla rezil olmak derim ben baştan en az 1 şifreyle katılıp puanları görmeye başlanır şartı konmuş olsaydı daha iyi olurdu

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #38 : 28 Mayıs 2009, 00:52:24 »
bana kazandıklarınızı buradan goremıyoruz dedı :(

Bana söyledi hamak kazanmışsın diye kardeş..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 28 Mayıs 2009, 01:23:55 »
birkaç gün önce aradığımda bir bayan bana da söyledi hamak kazanmışsınız diye. bugün arayan bayana sordum.. hediyemi teyit edelim sizinle bir kez daha dedim, biz göremiyoruz dedi... daha önce gördüklerini söyledim..birşey diyemedi..  bir kopukluk var , önce kendi aralarında netleşmeleri gerek .. sonra bize doğru düzgün anlatırlar ..   :) :)
HeDoNisT !!