Evet fotografınızı hatırlıyorum sanki bi yerden.Kutularla beraber kamyondan mı teslim aliodunuz(ole bi foto görmüştümde acaba dedim bi an).Ben 1 saat o kadardan fazla gönderdim ama olmadı şansa denk gelmemiş ti.Hatta kendime kızdım neden daha fazala şifre kenara yazmadım diye en az 10 dkm felan artmıştı..
Yüklenen araba beyaz renkte tempra idiyse evet o bizdik

kamyonu hayırlamıyorum şuan aslın da bizim ıpod kazanma hedefimiz 30 adetti ama son zamanlara az şifreyle çok kazanma tamahı bize hiç kazandırmadı sen hiçmi kazanamadın arkadaşım?
15 ocakta bitiyor geç kaldınnn ama sen bir iki tane gönder belli olmazzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
15 ocakta bitiyor geç kaldınnn ama sen bir iki tane gönder belli olmazzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
evet şimdi baktım ben de hatırlatman için teşekkürler. sen 7 tane gönderip kazanmışın belki 7 banada şans getirir ben de 7 adet şifre alıp yarın gönderecem bişeyler çıkarsa ilk seninle paylaşırım sen de göndermişindir arkadaşım BMW den sonra sıra WOLSVAGENE geldi diyorsun galiba 2 adet verileceği yazıyor bakarsın biri sana diğeri bana çıkar

hayırlısı olsun bakalım tekrar teşekkürler ii şanslar tüm arkadaşlara.
inşallah 7 sanada şans getirir abi bende gönderim ben dvd oynatıcısınada razıyımmm kısmettt bakalım son 5 günnn
inşallah 7 sanada şans getirir abi bende gönderim ben dvd oynatıcısınada razıyımmm kısmettt bakalım son 5 günnn
Bu aralar bana bişeyler çıkmaz oldu kriz çekilişleri de vurdu galiba

ben saklama kabına da razıyım hiç yoktan eski şanslı günlerimi hatırlatır bana.
Bu aralar bana bişeyler çıkmaz oldu kriz çekilişleri de vurdu galiba
ben saklama kabına da razıyım hiç yoktan eski şanslı günlerimi hatırlatır bana.
doğru dürüst bir şey veren bir kampanyada yokkiii kardeşim dr okter vardı bittti sayılır burger kıng var oda maliyeti fazla

şirketleri kriz baya vurdu ne yapalım elimizdekiler le idare edeceğiz bu forumu takip et kaçırmassın hiç bişeyii

bol şansss
bir hafta arayla iki kitap manikür seti magnum çikolata kupa bardak çok sayıda krem şampuan maske parfüm numunesi
Ben kutu kutu aldım cocostarları sırf kendi hatamdan olmadı.Alamadım oradan ipod felan baya masraf ettim.Ve işin aciği cocotardan hec tad almam ve öğrencilerim bile yemekten bıkmıştı

Ayrıca bırakın yav bizede cıksın su araba yaza düğün var ihtiyaç yani.
Allah bize yürü ya kulum demiş misali yürüyoz sürekli.Araba lazım birazda bize...