leptop ısıtırmı yahu soba iste bari 
ben kazansam beni öyle bi ısıtırki
a sanatçıydı demi senin eşin

benim kızkardeşimi eşi de org çalıyordu şimdi askerde

orda gazinoda çalıyor
evet eşim dügün salonunda şimdi diger yerler sıktı onu içki kullanmadıgı için sorun oluytor. oralarda. iyi böyle en azından saati belli
allah kolaylık versin valla o iş zor kızkardeşim sabahlara kadar bekliodu
aynen ama şimdi en geç 12 de evde
Avea bilgi güncelleme kampanyasından "HP Laptop"
Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD"
Cocacoladan 2 adet "piknik set"
Daha çok var arkadaşlar diğerleri küçük hediye diye yazmıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD" yani 5 kere 1 saat içinde en çok şifre gönderen oldunuz toplam kaç tane gönderdiniz merak ettimde mahsuru yoksa tabii
Bana 2000 ytl cıktı sayısaldan
Bide sinema bileti bu kadar
ossye hazırlanıyor olmasam cogu yarısmada sansımı denıcem ama zaman yok hzırandan sorna kazanmaya baslarım artık
Avea bilgi güncelleme kampanyasından "HP Laptop"
Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD"
Cocacoladan 2 adet "piknik set"
Daha çok var arkadaşlar diğerleri küçük hediye diye yazmıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD" yani 5 kere 1 saat içinde en çok şifre gönderen oldunuz toplam kaç tane gönderdiniz merak ettimde mahsuru yoksa tabii 
Arkadaşım bu ara da senide tebrik ederim ben çok istemiştim arabayı ama kısmet değilmiş güle güle harca paranı ıpodlara gelecek olursam 1 saat için de 1 ıpod için 230 adet şifre gönderdik 5 adet sadece bana düşen ıpod sayısı ben kuzenimle beraber bu işi yapıyorduk 5 tane de o kazandı laptop falanda çıktı ama hep ilk yedekler olduk niyetimiz arabaydı tabi ama olmadımmı olmuyor şans işete bir o kadar da kısmet meselesi toplam da gönderdiğimiz şifre sayısı kazanamadıklarımızla beraber 10.000 i buldu biz bu kadar şifreyle zoru başardık galiba araba çıkmadı

toptancıdan 1 taksi dolusu cocostar almıştık
Evet fotografınızı hatırlıyorum sanki bi yerden.Kutularla beraber kamyondan mı teslim aliodunuz(ole bi foto görmüştümde acaba dedim bi an).Ben 1 saat o kadardan fazla gönderdim ama olmadı şansa denk gelmemiş ti.Hatta kendime kızdım neden daha fazala şifre kenara yazmadım diye en az 10 dkm felan artmıştı..