Gönderen Konu: Bugüne Kadar Kazandığın En Büyük Hediye;  (Okunma sayısı 52082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hacidesdemir

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Bugüne Kadar Kazandığın En Büyük Hediye;
« Yanıtla #110 : 11 Ocak 2009, 01:13:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Evet fotografınızı hatırlıyorum sanki bi yerden.Kutularla beraber kamyondan mı teslim aliodunuz(ole bi foto görmüştümde acaba dedim bi an).Ben 1 saat o kadardan fazla gönderdim ama olmadı şansa denk gelmemiş ti.Hatta kendime kızdım neden daha fazala şifre kenara yazmadım diye en az 10 dkm felan artmıştı..

Yüklenen araba beyaz renkte tempra idiyse evet o bizdik  :) kamyonu hayırlamıyorum şuan aslın da bizim ıpod kazanma hedefimiz 30 adetti ama son zamanlara az şifreyle çok kazanma tamahı bize hiç kazandırmadı sen hiçmi kazanamadın arkadaşım?

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 11 Ocak 2009, 01:20:33 »
Avea bilgi güncelleme kampanyasından "HP Laptop"
Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD"
Cocacoladan 2 adet "piknik set"

Daha çok var arkadaşlar diğerleri küçük hediye diye yazmıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD" yani 5 kere 1 saat  içinde  en çok şifre  gönderen oldunuz toplam kaç tane  gönderdiniz  merak ettimde mahsuru yoksa tabii :)

Arkadaşım bu ara da senide tebrik ederim ben çok istemiştim arabayı ama kısmet değilmiş güle güle harca paranı ıpodlara gelecek olursam 1 saat için de 1  ıpod için 230 adet şifre gönderdik 5 adet sadece bana düşen ıpod sayısı ben kuzenimle beraber bu işi yapıyorduk 5 tane de o kazandı laptop falanda çıktı ama hep ilk yedekler olduk  niyetimiz arabaydı tabi ama olmadımmı olmuyor şans işete bir o kadar da kısmet meselesi toplam da gönderdiğimiz şifre sayısı kazanamadıklarımızla beraber 10.000 i buldu biz bu kadar şifreyle zoru başardık galiba araba çıkmadı  ;D   toptancıdan 1 taksi dolusu cocostar almıştık ;D

tşk ederim abi  gerçekten nasip  işi ama  çok şaşırdım ben arabayı  kazandığım  hafta sadece 7 tane gönderim  toplam katılım 396 bin  küsürdü yani gerçekte şans işi şimdi ne kadar şanslı olduğu daha iyi anladım dr okter kampayasınada  göndermişsiniz dir inşallah   ;)o kadar  belki  ordan  çıkar  passattt
;)

Çevrimdışı hacidesdemir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #112 : 11 Ocak 2009, 01:29:47 »
Avea bilgi güncelleme kampanyasından "HP Laptop"
Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD"
Cocacoladan 2 adet "piknik set"

Daha çok var arkadaşlar diğerleri küçük hediye diye yazmıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ülker benböyleşeygörmedim kampanyasından "5 adet 4 gb IPOD" yani 5 kere 1 saat  içinde  en çok şifre  gönderen oldunuz toplam kaç tane  gönderdiniz  merak ettimde mahsuru yoksa tabii :)

Arkadaşım bu ara da senide tebrik ederim ben çok istemiştim arabayı ama kısmet değilmiş güle güle harca paranı ıpodlara gelecek olursam 1 saat için de 1  ıpod için 230 adet şifre gönderdik 5 adet sadece bana düşen ıpod sayısı ben kuzenimle beraber bu işi yapıyorduk 5 tane de o kazandı laptop falanda çıktı ama hep ilk yedekler olduk  niyetimiz arabaydı tabi ama olmadımmı olmuyor şans işete bir o kadar da kısmet meselesi toplam da gönderdiğimiz şifre sayısı kazanamadıklarımızla beraber 10.000 i buldu biz bu kadar şifreyle zoru başardık galiba araba çıkmadı  ;D   toptancıdan 1 taksi dolusu cocostar almıştık ;D

tşk ederim abi  gerçekten nasip  işi ama  çok şaşırdım ben arabayı  kazandığım  hafta sadece 7 tane gönderim  toplam katılım 396 bin  küsürdü yani gerçekte şans işi şimdi ne kadar şanslı olduğu daha iyi anladım dr okter kampayasınada  göndermişsiniz dir inşallah   ;)o kadar  belki  ordan  çıkar  passattt

Gerçekten şanslısın arkadaşım  sen 7 adetle kazanmışın ama şu bi gerçek şans  tek numaraya çıkıyor o numara da bin de  bir olan bir numara o da sana vurmuş işte tekrar kutlarım seni. Dr otkenden haberim yoktu  :(

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 11 Ocak 2009, 01:34:58 »
15 ocakta  bitiyor  geç  kaldınnn ama sen bir iki tane  gönder belli olmazzz

;)

Çevrimdışı hacidesdemir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #114 : 11 Ocak 2009, 01:43:38 »
15 ocakta  bitiyor  geç  kaldınnn ama sen bir iki tane  gönder belli olmazzz

evet şimdi baktım ben de hatırlatman için teşekkürler. sen 7 tane gönderip kazanmışın belki 7 banada şans getirir ben de 7 adet şifre alıp yarın gönderecem bişeyler çıkarsa ilk seninle paylaşırım sen de göndermişindir arkadaşım BMW den sonra sıra WOLSVAGENE geldi diyorsun galiba 2 adet verileceği yazıyor bakarsın biri sana diğeri bana çıkar  ;D hayırlısı olsun bakalım tekrar teşekkürler ii şanslar tüm arkadaşlara.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 11 Ocak 2009, 01:50:19 »
inşallah 7 sanada  şans  getirir  abi bende  gönderim ben dvd oynatıcısınada  razıyımmm  kısmettt bakalım  son 5 günnn
;)

Çevrimdışı hacidesdemir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #116 : 11 Ocak 2009, 01:53:26 »
inşallah 7 sanada  şans  getirir  abi bende  gönderim ben dvd oynatıcısınada  razıyımmm  kısmettt bakalım  son 5 günnn

Bu aralar bana bişeyler çıkmaz oldu kriz çekilişleri de vurdu galiba ;D ben saklama kabına da razıyım hiç yoktan eski şanslı günlerimi hatırlatır bana.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 11 Ocak 2009, 02:01:14 »

Bu aralar bana bişeyler çıkmaz oldu kriz çekilişleri de vurdu galiba ;D ben saklama kabına da razıyım hiç yoktan eski şanslı günlerimi hatırlatır bana.

doğru  dürüst  bir şey veren bir  kampanyada  yokkiii  kardeşim  dr okter vardı  bittti sayılır  burger kıng var oda  maliyeti  fazla  :D şirketleri  kriz baya  vurdu  ne yapalım  elimizdekiler le idare edeceğiz bu forumu  takip et  kaçırmassın  hiç  bişeyii :D bol şansss
;)

Çevrimdışı mysterysea

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #118 : 11 Ocak 2009, 11:15:11 »
bir hafta arayla iki kitap manikür seti magnum çikolata kupa bardak çok sayıda krem şampuan maske parfüm numunesi

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #119 : 11 Ocak 2009, 11:37:29 »
Ben kutu kutu aldım cocostarları sırf kendi hatamdan olmadı.Alamadım oradan ipod felan baya masraf ettim.Ve işin aciği cocotardan hec tad almam ve öğrencilerim bile yemekten bıkmıştı  ;D

Ayrıca bırakın yav bizede cıksın su araba yaza düğün var ihtiyaç yani.

Allah bize yürü ya kulum demiş misali yürüyoz sürekli.Araba lazım birazda bize...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...