Gönderen Konu: Puan Tarlası: bol ödüllü oyun hediyeler dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor  (Okunma sayısı 30155 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Yarın aylık ödül döneminin ilk günü sanırım. Başlayalım bakalım.

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Türkiye'nin en hızlı büyüyen oyun sitesi puantarlasi.com'da Mayıs ayı heyecanı bu geceyarısı başlıyor! Facebook sayfamızda bulunan anketimize katıl, kazanmak istediğin ödülü kendin seç! (Sen de şık ekleyebilirsin)
Herkese bol şans:)
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
günlük ödùller kaç gùnde geliyor arkadaşlar

Çevrimdışı ecrinyaren

• Deneyimli Kampanyacı
ben üye oldum oynadım ama 600 puanlı bölüm diye bir yer göremedim direk oyuna başladım.

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
İlginize teşekkür ederiz. 600 puanlı yer değil 600 puan alanı olacak. Tıklayarak puan toplayabileceğiniz ve sonunda hediye kazanabileceğiniz 600 adet kutu var oyun sayfasında.  Eğer daha önce biz yanlış paylaştıysak hemen düzeltelim.
Herkese bol şanslar, iyi oyunlar:)
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Nisan ayı yarışmasını kazanan oyuncumuz belli oldu ve hediyesini seçti.
Niyazı Pak, Nisan ayı ödülü olarak Sinbo Katı Meyve Sıkacağının sahibi oldu! Puan Tarlası hediye dağıtmaya Mayıs ayı boyunca da devam edecek.
Üye ol , eğlen sen de kazan!

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
4-5 gündür hediye kazanıyorum ambargo koydum hediyelere ama daha hiçbiri gelmedi seçtiklerimin ne zaman gelir aceba ? birde aynı hediyeler değişmiyor ne zaman değişecek aceba en son ne zaman seçme hakkımız var hediyeyi tşkler
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2012, 16:47:50 Gönderen: mach1 »

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Bunun bir tüyosu falan var mı? Nerelerden daha fazla puan çıkıyor? Mesela reklam olan yerlerden daha fazla gelir mi yoksa tamamen şansa mı?

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Hediye kazanan kullanıcılarımızın hediyeleri 5 iş günü içerisinde ellerine ulaşmış oluyor. Ama 1 Mayıs nedeniyle 1 günlük bir gecikme olabilir. Bunu da anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.
Herkse bol şans.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
peki sayın admin hediyeler ne zaman değişecek ve en son hediyeyi ne zaman seçmeliyiz ?