Gönderen Konu: Puan Tarlası: bol ödüllü oyun hediyeler dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor  (Okunma sayısı 29029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
15 Haziran gününün en başarılı oyuncusu Nermin Eker oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Sinbo SSM-2512 Tost Makinesi Nermin'in; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
şansss nerdesinnn bir kez daha ugra bana  :)
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı hülya-d-k

• Yeni Kampanyacı
  • *
hemen başlıyorum..

Çevrimdışı nerimanar

• Yeni Kampanyacı
  • *
güzelmiş :o

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
1 Temmuz gününün en başarılı oyuncusu Nermin EKER oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Casio Klasik Bayan Kol Saati Nermin Hanım'ın; İyi günlerde kullanmasını diliyoruz. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.

« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2012, 10:33:37 Gönderen: Puan Tarlası »
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Hiçbir ücret ödemeden her gün hediye kazanmak ister misin?

Ücretsiz üyelik!
Ücretsiz kargo!

Üye ol, eğlen, kazan!

« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2012, 10:31:46 Gönderen: Puan Tarlası »

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Haziran ayının en başarılı oyuncusu Hakan KAPUZLU oldu ve ayın hediyesini seçme fırsatını kazandı.
HP LaserJet Pro M1132 Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi artık Hakan Bey'in; İyi günlerde kullanmasını diliyoruz.

Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.

Çevrimdışı runrun

• Acemi Kampanyacı
  • **
az taktik verinya sinir oldum 3000 geçemiyorum  :(

Çevrimdışı runrun

• Acemi Kampanyacı
  • **
ßu site tam düzenbaz ya sabahtan beri oynuyorum oynuyorum akşam oluyor listede hiç gorunmeyen biri gelip farkla birinci oluyor bu akdar sahtekarlık olmaz ya >:( >:( >:( >:(

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
tüm çabalarım boşuna gidiyor ben küstüm oynamıyorum :P