Givenchy yeni Parfümü GİVENCHY Pİ NEO GELDİ.MACERACI , MODERN VE GÜÇLÜ ERKEĞİN PARFÜMÜ Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin parfüm bilgisi için burayı tıklayın
@pardumdeolay
Öncelikle yazdıklarınız için teşekkürler fakat artık bıraktım ama istenilenler doğrultusunda yeni bi çalışma hazırladım örnek olsun diye arkadaşlara ;

Direk link : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYarışmaya katılanlara bol şans
Saygı bizden
UniversiteMania
WAVVV

)PERFECTLİFE
Yarışmadan tek taraflı olarak çekilme isteğiniz sistemimiz tarafından reddedilmiştir..

)
Şaka bir yana bence kesinlikle yarışmaya kaldığınız yerden devam etmelisiniz , zaten yarışmayı bırakmanıza sebep gördüğünüz küçük bir yanlış anlama vardı, oda hem benim hemde diğer arkadaşımız OKYANUS tarafından düzeltildi..
Bu konuda tüm arkadaşların hemfikir olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu bir yarışma bugün Parfümdeolay , yarın bir cep telefonu bir bilgisayar Firması olabilir . Önemli olan sizlerin buradaki paylaşım ve ortaya koymuş olduğunuz dayanışma ruhunun zedelenmemesi, tüm katılımcılara ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Yöneticilerien tşk. ederim..
Saygılarımla.
WAVVV
)PERFECTLİFE
Yarışmadan tek taraflı olarak çekilme isteğiniz sistemimiz tarafından reddedilmiştir..
)
Şaka bir yana bence kesinlikle yarışmaya kaldığınız yerden devam etmelisiniz , zaten yarışmayı bırakmanıza sebep gördüğünüz küçük bir yanlış anlama vardı, oda hem benim hemde diğer arkadaşımız OKYANUS tarafından düzeltildi..
Bu konuda tüm arkadaşların hemfikir olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu bir yarışma bugün Parfümdeolay , yarın bir cep telefonu bir bilgisayar Firması olabilir . Önemli olan sizlerin buradaki paylaşım ve ortaya koymuş olduğunuz dayanışma ruhunun zedelenmemesi, tüm katılımcılara ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Yöneticilerien tşk. ederim..
Saygılarımla.
Bir sonraki ay da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin için banner tasarım yarışması düzenlemeyi düşünüyoruz
daha önceleri grafik üzerine çalıştım ama 2 sene kadar bi ara verdim şimdi tekrar çalışmalara devam edicem evde biraz pratik yapıp bende bişeyler yapabilirim belki ama önce unuttuklarımı hatırlamam gerek
tşk.ler . ellerinize sağlık
bu arada açamadım son çalışmalarınızın bazılarını .
Merhaba Moviefreak , hazırlamış olduğuğunuz çalışmanızı malesef görüntüleyemiyorum.. Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin resimleride şu anda görüntüleyemiyorum....
Bu arada arkadaşlar, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin E Ticaret Web sitemize HEMEAL.COM Firmasına yeni tasarım yaptırıyoruz.Yeni Logo seçimi henüz yapılmadı , bu konuda görüş ve öneri ve fikirlerinizi yazabilirsiniz , mesela ben Parfümlerin genellikle çiçek ve meyve özü gibi bitkisel karışımlardan yararlanılarak yapılmasındna esinlenerek " Portakal resmi " üzerine fikrinizi almak isterim , ayrıca sizin değişik önerilerinizi öğrenmek isteriz bu bir meyva çiçek de olabilir bir maskot resimde olabilir..
Saygılarımla.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin