@okyanus
eleştirini okudum.eleştri için teşekkürler...sana bi kaç bişey yazmak istedim. Şimdi demişsin .Com'lu olmassa reklam olduğunu millet anlamaz diye !!! burda çok şaşırdım itiraf etmek gerekirse...Çünkü günde milyonlarca hit alan sitelerin logolarına bakmanı istiyorum: Örn: Facebook !!! Google !!! Mynet !!! Yahoo !!!! ... Hiç .Com ' lu diye bi tanıtım yok ..

Çünkü .Com ' lu uzantılar için zaten böyle bişeye gerek yok en prestijli isimlerdir .Hiç anlamayan birine uzantıyı sölemezsen zaten ilk deneyeceği adres .Com lu adreslerdir. Ben mynet'e gir deyince Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin açan görmedim daha ....
@parfumdeolay
Şimdi benim yaptığım logoya gençlik ritimleri felan taşıyor jazz festivaline çağırıyor gibi yorumlar yapmışsınız.Anlamadığım sizin site profili nedir ?? ben parfüm sitesi deyince aklıma gençlik geliyor !! Neyse fazla bişe yazmak istemiyorum .Tavsiyem olacak bir katılım şartlarını istediğiniz şekilde ayarlarsanız iyi olur yoksa beğenmediğiniz bi çok tasatım karşınıza çıkar !
Yarışmadan Çekiliyorum . Katılanlara bol şans...
Saygılarımla
UniversiteMania
Sevgili UniversiteMania ,
Yapmış olduğunuz banner çalışmasına yaptığım yorum eleştri mahiyetinde değildi, galiba yanlış bir anlaşılma olmuş..! Kesinlikle çalışmanızı beğendiğim için üzerine yorum yaptım, aniden tepki koymanız yersiz , çünkü pozitif yorum yaptım..
Yine aynı şeyleri söylüyorum , yapmış olduğunuz çalışma , alışıla gelmişlerin dışında sıra dışı bir çalışma , gençlik ve müzik ritüellerini çağrıştırdığı tespitiminde arkasındayım , bu yazdıklarım kötü bir şey değilki, Parfüm sitemiz elbette potasiyel kullanıcı kitlemiz olan gençlere yönelik ,amacımız tanıtımızla uyumlu olsun istedik, Ayrıcada çalışmanız ilk bakışta benimde hemen ilgimi dikkatimi çekti , Bence yarışmadan çekilmek yerine bu çalışman üzerinde biraz oynayabilirsin. , Her insanın, her sanatçının kendi hayal dünyasını eserlerini , dışarıya yansıtabilmesi bakımından güzel bir çalışma..Bu kararınızı tekrar gözden geçirirseniz sevinirim..Kaldıki bu kararınızdan haberim olmadan dün yarışmaya ödül verilecek ürün Givenchy 30 ml pi altına bu çalışmanızı eklemiştim.. EFSANE GERİ DÖNSÜN..
Saygılarımla..