Gönderen Konu: Fikri olan yardımcı olabilir mi  (Okunma sayısı 5800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikri olan yardımcı olabilir mi
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2012, 12:00:54 »
Elinden geldiğince sese alıştır canım sonra zorlanırsın yoksa,ayrıca sessiz süpürge yok:( bende rowenta alıyım demiştim sessiz diye ama evdeki makineden bir farkı yoktu ses bakımından.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2012, 12:02:40 »
dyson marka var çok sesiz ama çok pahalı. 2 milyar felan  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2012, 12:15:03 »
bizimki ilk başlarda korkuyordu hemen birimizin yanına gelip sarılıyordu süpürge durana kadar kımıldamıyodu ama şimdii süpürgeyi çalıştıralım diye ağlıyor anlaşılan tüm bebekler seviyor o sesi saç kurutmanın sesinide çok seviyor saçlarımı kurutalım diyo saçı var sankide  :P  diğer arkadaşlarında dediği gibi sese alışsın cnm :) süpürge konusunda fikrim yok malesef :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2012, 13:08:02 »
bebeklerin hoşuna gittiğini biliyorum çoğu bebek süpürge sesiyle uyuyormuş ama benim kızım korkuyor sesinden kardeşimde var rowentanın sessiz süpürgesi sadece hava sesini duyuyorsunuz siz mağazaya gidip söyleyin rowentanın sessiz süpürgesi diye onlar gösterirler..

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2012, 13:15:24 »
bizimki de elektrik süpürgesi hastası yaaa. bayılıyor onla oynamaya. her gittiği evde de direkt süpürgeyi buluyor kerata.

bebek için sessizlikten çok anti allerjik ürün almaya bak. dyson alabiliyorsan dyson al ömür boyu süpürge mevzusunu ve filtre masrafını unut. ama tabi fiyatı çok uçuk.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2012, 13:18:55 »
canım seni çok iyi anlıyorum ama şu varki benim kızlardan birisi acayip gazlıydı katıla katıla ağlıyordu sırf sussun diye saç kurutma mak. ve elk. süp. çalıştırıyorduk ve gerçekten susuyordu. çocuğun ev ortamındaki sese alışık olarak büyümesi lazım. sonra parkeye iğne düşse o sese uyanıyorlar  :o süpürge alacaksan sesinden ziyade sulusunu almanı tavsiye ederim çünkü ev tozları bebekleri hasta ediyor  ::) sulu süpürge kullanalı benim ev daha az tozlanır oldu...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2012, 13:24:32 »
Yorumları okuduktan sonra sessiz olmasından vazgeçtim, evet netten araştırdım da su filtreli elektrik süpürgeleri bebeği olanlar için daha çok öneriliyor bizim eve de şart zaten cadde üzeri çok işlek camı açıp havalandırayım hemen tozlar uçuşuyor, çok teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için  :)
Fatoşcum senin süpürge hangi marka? Memnun musun? Kimisi koku yapıyor demiş su filtreliler için

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2012, 13:28:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yorumları okuduktan sonra sessiz olmasından vazgeçtim, evet netten araştırdım da su filtreli elektrik süpürgeleri bebeği olanlar için daha çok öneriliyor bizim eve de şart zaten cadde üzeri çok işlek camı açıp havalandırayım hemen tozlar uçuşuyor, çok teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için  :)
Fatoşcum senin süpürge hangi marka? Memnun musun? Kimisi koku yapıyor demiş su filtreliler için

Süpürdükten sonra  beklerse koku yapıyo.  :-X

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2012, 13:51:33 »
bebekte gaz sancısı, kolik olursa gürültülü makine lazım :D

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #19 : 25 Nisan 2012, 14:00:22 »
canım benim kızlardan birisi bronşosolit (yanlış yazmış olabilirim) olmuştu. dr umuz özellikle yattığı odada yün peluş tarzı ne varsa kaldırmamı, sulu süpürge kullanmamı söylemişti. şansımızdan o ara arçelik yarışmasından kazandım.. benimki bu canım

sürekli kullanıyorum şubat ayından bu yana.. her kullanımdan sonra içini temizleyince koku falan yapmıyor. burdan ilkemm arkadaşta kullanıyor bunu oda memnun olduğunu yazmıştı.. birde kablosu çok uzun prize bir takıyorum 3-4 yeri  süpürüyorum priz değiştirmeden..... bu arada süpürge alırken en az 2000W olması lazımmış iyi çekmesi için....

"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...