Gönderen Konu: Fikri olan yardımcı olabilir mi  (Okunma sayısı 6044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikri olan yardımcı olabilir mi
« Yanıtla #20 : 25 Nisan 2012, 14:03:11 »
benım kızımda alerjık astım sulu supurge bızdede ıse yararmı acaba

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2012, 14:06:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

benim kızımında toza alerjisi var. grip olunca hemen hırıltı başlıyor. nebulizatörle 10 gün kadar hava vermedende iyileşmiyor. 5-6 yaşına kadar çekecekmişiz bunu  :( kışın çok kötü olmuştu kızım 1 ay kadar iyileşemedi. ama geçenlerde grip oldu bu sefer daha rahat atlattı.
benim toz torbalı süpürgemde var. acelem varsa onla süpürüyorum bazen. gerçekten sulu süpürge ile arasında çok fark var benim gördüğüm.
eğer imkanınız varsa süpürgeyi değiştirmenizi tavsiye ederim kızınız için...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 25 Nisan 2012, 14:08:30 »

benim kızımında toza alerjisi var. grip olunca hemen hırıltı başlıyor. nebulizatörle 10 gün kadar hava vermedende iyileşmiyor. 5-6 yaşına kadar çekecekmişiz bunu  :( kışın çok kötü olmuştu kızım 1 ay kadar iyileşemedi. ama geçenlerde grip oldu bu sefer daha rahat atlattı.
benim toz torbalı süpürgemde var. acelem varsa onla süpürüyorum bazen. gerçekten sulu süpürge ile arasında çok fark var benim gördüğüm.

evet aynı seylerı yasıyoruz nebulizatör aldık bızde eve  grıp ve arkasına hırıltı nefes darlıgı baslıyor dr alerjık astım dedı test yapılmasını ıstedı ama yaptırmadık daha sıze test yapıldımı

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 25 Nisan 2012, 14:19:49 »

evet aynı seylerı yasıyoruz nebulizatör aldık bızde eve  grıp ve arkasına hırıltı nefes darlıgı baslıyor dr alerjık astım dedı test yapılmasını ıstedı ama yaptırmadık daha sıze test yapıldımı

hayır canım yapılmadı. grip olunca mutlaka hırıltı oluyor. bende artık dr a bile gitmeden hırıltıyı duyduğum anda nebulizatörle günde 4 kez 6 saat arayla hava vermeye başlıyorum. iki çocukla dra gitmek benim için o kadar zor ki hasta olmamaya çalışıyoruz sırf bunun için 3 ay evden dışarı bile çıkmadım....halende korkarak çıkıyoruz.....
allahım tüm bebeklere sağlık annelerine babalarına da bakma gücü versin çocuk işi çok zor çok   ::)

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 25 Nisan 2012, 14:27:16 »
amin canım

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #25 : 25 Nisan 2012, 14:30:14 »
bende arnica su filtreli süpürgeyi kullanıyorum çok memnunum ama sesi çok fazla çıkıyor birde temizlerken acık tiksiniyorum ama gayet güzel tavsiye edebilirim..

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 25 Nisan 2012, 14:32:46 »
Bendede alerjik rinit var.İlaç kulanmazsam ne koku alabilirim nede gözümü açabilirim.Bende elektrik süpürgesi alacağım.Çocuklarım büyük.Ne alacağımda Kararsızım.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 25 Nisan 2012, 14:40:02 »
Yorumları okuduktan sonra sessiz olmasından vazgeçtim, evet netten araştırdım da su filtreli elektrik süpürgeleri bebeği olanlar için daha çok öneriliyor bizim eve de şart zaten cadde üzeri çok işlek camı açıp havalandırayım hemen tozlar uçuşuyor, çok teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için  :)
Fatoşcum senin süpürge hangi marka? Memnun musun? Kimisi koku yapıyor demiş su filtreliler için
canım benim kızlardan birisi bronşosolit (yanlış yazmış olabilirim) olmuştu. dr umuz özellikle yattığı odada yün peluş tarzı ne varsa kaldırmamı, sulu süpürge kullanmamı söylemişti. şansımızdan o ara arçelik yarışmasından kazandım.. benimki bu canım

sürekli kullanıyorum şubat ayından bu yana.. her kullanımdan sonra içini temizleyince koku falan yapmıyor. burdan ilkemm arkadaşta kullanıyor bunu oda memnun olduğunu yazmıştı.. birde kablosu çok uzun prize bir takıyorum 3-4 yeri  süpürüyorum priz değiştirmeden..... bu arada süpürge alırken en az 2000W olması lazımmış iyi çekmesi için....

evet ben de arçelik'in kampanyasından kazanmıştım su filtreli süpürgeyi..ve kaç aydır kullanıyorum.gerçekten de güzel temizliyor.yani özellikle tozları iyi alıyor ve ev geç tozlanıyor.benim eski elektrik süpürgesi de arçelikdi ama sulu değildi.toz torbalısındandı.fakat sulu olan daha iyi toz kalmıyor.bi de gerçekten de elektrik kaplosu baya baya uzun :) koku konusuna gelince benimkinde hiç koku oluşmadı çünkü ben işim biter bitmez hemen su haznesini yıkıyorum kuruluyorum ve öyle kaldırıyorum yerine.eğer su hazneli alacaksan hengi marka olursa olsun işin bitince hazneyi yıkamazsan hepsi koku yapar.oyüzden marka farketmez.ama bebiş için çok sağlıklı kesinlikle su hazneli al canım.
izgim

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 25 Nisan 2012, 14:44:57 »
İçerisinde suyu bırakamam zaten dayanamam öyle kalmasına bence de içerisinde kirli su bırakılınca koku oluşuyordur, bir de parfümleri varmış sanırım suya bir kaç damla ilave ediliyormuş

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 25 Nisan 2012, 14:46:18 »
İçerisinde suyu bırakamam zaten dayanamam öyle kalmasına bence de içerisinde kirli su bırakılınca koku oluşuyordur, bir de parfümleri varmış sanırım suya bir kaç damla ilave ediliyormuş

evt canım benim süpürgenin içinden çıktı gül esansı..

ben içine çoğu zaman dalin yumuşatıcı koyup süpürüyorum ev bebek kokuyor  ;D