0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cetos oldum ciktim durun hele..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar hangi paketlerden şifre çıkma ihtimali yüksek. ben 50 kuruşluklardan aldım yarı yarıya şifre çıkmadı çıkan şifrelerde hep 3 kredi verdi.angry birds paketlerinden şeritli olan paket değil pakedin kendisi angry birds olan 1 tllik hep şifre çıktı ve hep 10 hak verdi ama cips iğrenç
arkadaşlar hangi paketlerden şifre çıkma ihtimali yüksek. ben 50 kuruşluklardan aldım yarı yarıya şifre çıkmadı çıkan şifrelerde hep 3 kredi verdi.
Bende şeritli arıyordum hep. Angry birds resmi olan cipslerde de çıkıyormuş. Sayenizde öğrendik İşte bu paketlerden de çıkıyor, şerit olmadanLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende şeritli arıyordum hep. Angry birds resmi olan cipslerde de çıkıyormuş. Sayenizde öğrendik İşte bu paketlerden de çıkıyor, şerit olmadanLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1TLliklerinden 3 tane aldım 3ü de 5 puan verdi, 50 kuruşluklarından 20 tane aldım 20side 10 puan verdi