saol canım ben bugun 3 bölümde kazandım inş sizlerde kazanırsınızz![]()
benim bir sorunum var. rekorlar sayfasında puanım gözükmüyor daha doğrusu listede yokum. zaten SEN yazan kısımdada puanım yer almıyor. hatta profilim sayfasındada yapmış olduğum puanlar kısmı boş. bilgilerim eksikte değil. neden puanlarım işlemiyor ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim bir sorunum var. rekorlar sayfasında puanım gözükmüyor daha doğrusu listede yokum. zaten SEN yazan kısımdada puanım yer almıyor. hatta profilim sayfasındada yapmış olduğum puanlar kısmı boş. bilgilerim eksikte değil. neden puanlarım işlemiyor ?@yeliz08 bende o sorunu ilk oynadığımda yaşadım meğer puanın kaydolması için bölümü bitirmen gerekiyormuş o yüzden gözükmüyor merak etme![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim bir sorunum var. rekorlar sayfasında puanım gözükmüyor daha doğrusu listede yokum. zaten SEN yazan kısımdada puanım yer almıyor. hatta profilim sayfasındada yapmış olduğum puanlar kısmı boş. bilgilerim eksikte değil. neden puanlarım işlemiyor ?@yeliz08 bende o sorunu ilk oynadığımda yaşadım meğer puanın kaydolması için bölümü bitirmen gerekiyormuş o yüzden gözükmüyor merak etme![]()
haha retkitcim sağol beceriksizim ne yapayım geçemiyorum bölümü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim bir sorunum var. rekorlar sayfasında puanım gözükmüyor daha doğrusu listede yokum. zaten SEN yazan kısımdada puanım yer almıyor. hatta profilim sayfasındada yapmış olduğum puanlar kısmı boş. bilgilerim eksikte değil. neden puanlarım işlemiyor ?@yeliz08 bende o sorunu ilk oynadığımda yaşadım meğer puanın kaydolması için bölümü bitirmen gerekiyormuş o yüzden gözükmüyor merak etme![]()
haha retkitcim sağol beceriksizim ne yapayım geçemiyorum bölümümerak etme yalnız değilsin![]()
![]()
bende ilk oynadığımda nasıl heveslenmiştim baktım ilk 20 ye skorlar az.1.bölüme başladım işte bi baktım skor 85.000 olmuş ohh dedim rahatladım en azından bi anahtarlığı kaptım demiştim ama
![]()
![]()
işte bi baktım benim skor yok rekor tablosunda şok oldum sonra ertesi gün bidaha oynadım skor. 70.000 puan geçmiş tüm domuzları öldürdüm de
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim bir sorunum var. rekorlar sayfasında puanım gözükmüyor daha doğrusu listede yokum. zaten SEN yazan kısımdada puanım yer almıyor. hatta profilim sayfasındada yapmış olduğum puanlar kısmı boş. bilgilerim eksikte değil. neden puanlarım işlemiyor ?@yeliz08 bende o sorunu ilk oynadığımda yaşadım meğer puanın kaydolması için bölümü bitirmen gerekiyormuş o yüzden gözükmüyor merak etme![]()
haha retkitcim sağol beceriksizim ne yapayım geçemiyorum bölümümerak etme yalnız değilsin![]()
![]()
bende ilk oynadığımda nasıl heveslenmiştim baktım ilk 20 ye skorlar az.1.bölüme başladım işte bi baktım skor 85.000 olmuş ohh dedim rahatladım en azından bi anahtarlığı kaptım demiştim ama
![]()
![]()
işte bi baktım benim skor yok rekor tablosunda şok oldum sonra ertesi gün bidaha oynadım skor. 70.000 puan geçmiş tüm domuzları öldürdüm de
![]()
![]()
çok zor ama yaa benim oğlana devrettim şimdi bilgisayarın dan kredileri tüketmekle meşgul baktım hala ilk bölümü geçememişbenim kartlardan hiç 10 kredi çıkmadı hep 5 ve 3 çıkıyor