2 kağıt arasında çok dikkatli açmak gerekir sırf kampanya için sakız almayan uğraşmaz
Allah aşkına bir kişi, şifreyi, resim olarak yayınlayabilir mi acaba?
evde bir sürü sakız var aynı sakıza para vermek birde ücretli olarak sms atmak kötü olcak ama şansımı denicem belki çıkar
aldığım sakız şifresiz çıktı üstüne dişimde ki dolgunun çıkmasına sebep oldu dişçiye gittim dolgu olmaz kaplıyalım dedi iyisinden yapalım dedi başın ağrımasın bir daha dedi total 500 tl masraf çıktı. olmaz olsun böyle kampanya
bugün marketten first almak istedim ama emin olamadım hangisi kampanya ya dahil oldugunu çünkü paketler de kampanya ile ilgili hiç bir şey göremedim
paketlerin üstünde ön yüzünde nerdeyse yarısını kapsayacak şekilde
111 iphone yazılı yapıştırılmış kağıtlar var kocaman, anlamamanız mümkün değil, migros ve tansaşta gördüm..fiyatları 2 küsür tl çok pahalı bide sms ücreti var katılıma en az 3 tl gidiyor yazık ya

facebookta çekilişle 111 iphone verselerdi 5 kuruş vermeden katılsaydık keşke
paketlerin üstünde ön yüzünde nerdeyse yarısını kapsayacak şekilde 111 iphone yazılı yapıştırılmış kağıtlar var kocaman, anlamamanız mümkün değil, migros ve tansaşta gördüm..fiyatları 2 küsür tl çok pahalı bide sms ücreti var katılıma en az 3 tl gidiyor yazık ya
facebookta bedava katılım olursa milyon katılım olur. yine bir şey kazanamazsın. böyle iyi.boşver. birde şu var. bizim uyanık milletimiz daha önceki çekilişlerde olduğu gibi paketin üzerinden şifreyi çalmasın. şifre çalınabilecek gibimi arkadaşlar?
paketlerin üstünde ön yüzünde nerdeyse yarısını kapsayacak şekilde 111 iphone yazılı yapıştırılmış kağıtlar var kocaman, anlamamanız mümkün değil, migros ve tansaşta gördüm..fiyatları 2 küsür tl çok pahalı bide sms ücreti var katılıma en az 3 tl gidiyor yazık ya
facebookta bedava katılım olursa milyon katılım olur. yine bir şey kazanamazsın. böyle iyi.boşver. birde şu var. bizim uyanık milletimiz daha önceki çekilişlerde olduğu gibi paketin üzerinden şifreyi çalmasın. şifre çalınabilecek gibimi arkadaşlar?
evet malesef katılım yine milyon olacak

şifreyi kutunun içine koysalardı daha iyiydi.