Gönderen Konu: First Sensations 31 mayıs  (Okunma sayısı 11914 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
Ynt: First Sensations
« Yanıtla #20 : 17 Nisan 2012, 00:25:48 »
2 kağıt arasında çok dikkatli açmak gerekir sırf kampanya için sakız almayan uğraşmaz

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2012, 11:10:07 »
Bu konu burda napio Ki?
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı guvenkoksal

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • ... karada değil, ya dalışta yada atlayışta ...
    • facebook.com/guvenkoksal41
« Yanıtla #22 : 17 Nisan 2012, 21:50:02 »

Allah aşkına bir kişi, şifreyi, resim olarak yayınlayabilir mi acaba?
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha Suresi 5-6

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 17 Nisan 2012, 22:12:45 »
evde bir sürü sakız var aynı sakıza para vermek birde ücretli olarak sms atmak kötü olcak ama şansımı denicem belki çıkar :)

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 17 Nisan 2012, 22:19:22 »
Ümraniye Realde yoktu:(

Çevrimdışı semix

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #25 : 17 Nisan 2012, 22:36:38 »
aldığım sakız şifresiz çıktı üstüne dişimde ki dolgunun çıkmasına sebep oldu dişçiye gittim dolgu olmaz kaplıyalım dedi iyisinden yapalım dedi başın ağrımasın bir daha dedi total 500 tl masraf çıktı. olmaz olsun böyle kampanya  >:(

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 17 Nisan 2012, 23:10:00 »
bugün marketten first almak istedim ama emin olamadım hangisi kampanya ya dahil oldugunu çünkü paketler de kampanya ile ilgili hiç bir şey göremedim

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 17 Nisan 2012, 23:31:53 »
paketlerin üstünde ön yüzünde nerdeyse yarısını kapsayacak şekilde 111 iphone yazılı yapıştırılmış kağıtlar var kocaman, anlamamanız mümkün değil, migros ve tansaşta gördüm..fiyatları 2 küsür tl çok pahalı bide sms ücreti var katılıma en az 3 tl gidiyor yazık ya :-[ facebookta çekilişle 111 iphone verselerdi 5 kuruş vermeden katılsaydık keşke :D

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 18 Nisan 2012, 00:02:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
paketlerin üstünde ön yüzünde nerdeyse yarısını kapsayacak şekilde 111 iphone yazılı yapıştırılmış kağıtlar var kocaman, anlamamanız mümkün değil, migros ve tansaşta gördüm..fiyatları 2 küsür tl çok pahalı bide sms ücreti var katılıma en az 3 tl gidiyor yazık ya :-[ facebookta çekilişle 111 iphone verselerdi 5 kuruş vermeden katılsaydık keşke :D
facebookta bedava katılım olursa milyon katılım olur. yine bir şey kazanamazsın. böyle iyi.boşver. birde şu var. bizim uyanık milletimiz daha önceki çekilişlerde olduğu gibi paketin üzerinden şifreyi çalmasın. şifre çalınabilecek gibimi arkadaşlar?

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 18 Nisan 2012, 11:31:51 »
facebookta bedava katılım olursa milyon katılım olur. yine bir şey kazanamazsın. böyle iyi.boşver. birde şu var. bizim uyanık milletimiz daha önceki çekilişlerde olduğu gibi paketin üzerinden şifreyi çalmasın. şifre çalınabilecek gibimi arkadaşlar?

evet malesef katılım yine milyon olacak :'( şifreyi kutunun içine koysalardı daha iyiydi.