0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon 1 kere olsun ben demeden oy ver yalvartma beni özellerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon 1 kere olsun ben demeden oy ver yalvartma beni özellerde ne vercem oy moy yok bende katılcam bascam fakeleri rakibimsn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon 1 kere olsun ben demeden oy ver yalvartma beni özellerde ne vercem oy moy yok bende katılcam bascam fakeleri rakibimsn demek öyle vereceğin 5 puandan korkuyon yani bencil köfte uykum kaçmasın diye çaykur çay içeceğim,sanada posasını bırakcam afiyetle yersin artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon hiç dimi ama bende katılıyorum napçaz şimdiiii ühüüüüüüüüüüü ezikmiyim ben hee ezikmiyim