0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon hiç dimi ama bende katılıyorum napçaz şimdiiii ühüüüüüüüüüüü ezikmiyim ben hee ezikmiyimarkadaşlar benim için sakıncası yok benim paylaştığım linkin altına adminler ekleyebilir 19 kişi daha bencil değilim 20 kişi kazanacak zaten benim için sakınca yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon hiç dimi ama bende katılıyorum napçaz şimdiiii ühüüüüüüüüüüü ezikmiyim ben hee ezikmiyim
çakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakala bak ya hemen destek istemiş gördü ya ilk 20 ye ıpadi bizde katılacaz belki niye hemen sen katılıyon hiç dimi ama bende katılıyorum napçaz şimdiiii ühüüüüüüüüüüü ezikmiyim ben hee ezikmiyimarkadaşlar benim için sakıncası yok benim paylaştığım linkin altına adminler ekleyebilir 19 kişi daha bencil değilim 20 kişi kazanacak zaten benim için sakınca yok bu davranışından dolayı sana 10 puan verdim boyle ol ciğerimi ye
20'yi vermiştim şimdi gördüm destek konusunu