Teşekkürler, katılıyorum hemen
ben de katıldım çok teşekkürederim
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olucak; ben yarışmaya katıldım bundan sonra ailemdeki diğer kişiler için yarışmaya katılabilir miyim adres ve soyisimler aynı olucak ve hatta ayni ipden bağlanılacak (değiştirmek mümkün) acaba bir sorun çıkar mı ?
Teşekkürler .
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olucak; ben yarışmaya katıldım bundan sonra ailemdeki diğer kişiler için yarışmaya katılabilir miyim adres ve soyisimler aynı olucak ve hatta ayni ipden bağlanılacak (değiştirmek mümkün) acaba bir sorun çıkar mı ?
Teşekkürler .
bende aynı ıpden aynı soyisimle yaptım eşimi falan sorun olsada denedim nolcak
Teşekkürler .
bende aynı ıpden aynı soyisimle yaptım eşimi falan sorun olsada denedim nolcak 
Valla hocam öyle deme böyle çekilişlerde eğer o durum yasaksa herhangi katılım yapıp hediye kazandığın profile hediye gönderilmiyo ve iki yada fazla olan hesaplarının hiçbiri hediye almıyor men ediliyor
paylasıma tsk. ederim, katıldım. hepimize bol şans...
Açıklama kısmında "Aynı IP'den ya da aileden birden fazla kişi katılamaz" demiyor

Ama aynı kişi birden çok katılamaz diyor
Arkadaşlar ne zaman sonlanacak bu iş yahu.Valla hangi e-mailleri verdiğimi bilmiyorum çıkarsa taklaya gelmeyelim

.
Çekilişlerde de hiç bir zaman tarihleri verilmiyor
Arkadaşlar ne zaman sonlanacak bu iş yahu.Valla hangi e-mailleri verdiğimi bilmiyorum çıkarsa taklaya gelmeyelim
.
Çekilişlerde de hiç bir zaman tarihleri verilmiyor 
siteye girin yarışma kurallarını açın bir okuyun : )
MPİ izinliye düzenlenen bir çekiliş bu, yarışma kurallarıni inceleyebilirsiniz.