0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ben hem eşim hem kendim adına katıldım kısmet laptop istiyorum bende ama inş. forumdan birine çıkar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla ben hem eşim hem kendim adına katıldım kısmet laptop istiyorum bende ama inş. forumdan birine çıkar.. ben tüm sülalayi yazdımsen de yaz anneni ablanları vs tüm tanıdık kim varsa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla ben hem eşim hem kendim adına katıldım kısmet laptop istiyorum bende ama inş. forumdan birine çıkar.. ben tüm sülalayi yazdımsen de yaz anneni ablanları vs tüm tanıdık kim varsa valla annemi babamı bu işlere alet etmek istemiyorum bütün kimlik bilgilerini döküyoruz ya bari onları yakmayayım.. çıkarsa bölede çıkar..inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla ben hem eşim hem kendim adına katıldım kısmet laptop istiyorum bende ama inş. forumdan birine çıkar.. ben tüm sülalayi yazdımsen de yaz anneni ablanları vs tüm tanıdık kim varsa valla annemi babamı bu işlere alet etmek istemiyorum bütün kimlik bilgilerini döküyoruz ya bari onları yakmayayım.. çıkarsa bölede çıkar..inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..sana çıksın o zaman