ya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?
ben cevap vereyim kartımda %100 vardı almıştım aynı kartla yarım saat önce yine aldım bu sefer düşmedi kioskta zaten alınmış gözüküyordu
bu ketçap belirli bi miktar alışveriş yapanlara mı yüklendi diye aklıma zorlama bi şey geldi bende de yok, bu meyve suyu da her migrosta olmuyo
ya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?
Ben aldım hacı,, daha önce de % 100 dü onu alalı çok oldu ..
daha önce %100 aldığın kartlara şimdide %100 alabildinmi?
Aynen daha önce % 100 aldığım kartımla gidip % 100 cappy şeftali aldım.
sanaözel kampanyalarda nasıl görünüyordu 2 tane %100 olarakmı bitanemi?
ben cevap vereyim kartımda %100 vardı almıştım aynı kartla yarım saat önce yine aldım bu sefer düşmedi kioskta zaten alınmış gözüküyordu 
demekki daha önce %100 alanlar şimdi alamıyor
Limangodan belki capy alabilirsiniz, sınırsız çek satılır

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
demekki daha önce %100 alanlar şimdi alamıyor
ben alamadım biolog afiyetle iç ketçapta gelmedi zaten bu sefer yine boş geçtik
kampanya bitmiş sanırım ...
devam ediyor sayı düşüyor
kampanya facebook duvarında görünmüyor
Ben aldım hacı,, daha önce de % 100 dü onu alalı çok oldu ..
daha önce %100 aldığın kartlara şimdide %100 alabildinmi?
Aynen daha önce % 100 aldığım kartımla gidip % 100 cappy şeftali aldım.
sanaözel kampanyalarda nasıl görünüyordu 2 tane %100 olarakmı bitanemi?
2 Tane görünüyordu..
İlk gittim bir tane damla su bir tane cappy meyve suyu aldım gittim kasaya..Önce damla suyu geçirttim geçmedi sonra cappy meyve suyunu geçirdim o da geçmedi.Sonra kasayı iptal etti
sadece meyve suyunu geçirdi o zaman geçti.Sonrakilerde problem olmadı.
O suyu bedava verseler içmem!! Antipatim var var o markaya karşı kimi görürsemde uyarıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin