0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?Ben aldım hacı,, daha önce de % 100 dü onu alalı çok oldu ..daha önce %100 aldığın kartlara şimdide %100 alabildinmi?Aynen daha önce % 100 aldığım kartımla gidip % 100 cappy şeftali aldım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?Ben aldım hacı,, daha önce de % 100 dü onu alalı çok oldu ..daha önce %100 aldığın kartlara şimdide %100 alabildinmi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?Ben aldım hacı,, daha önce de % 100 dü onu alalı çok oldu ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı? ben cevap vereyim kartımda %100 vardı almıştım aynı kartla yarım saat önce yine aldım bu sefer düşmedi kioskta zaten alınmış gözüküyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı? ben cevap vereyim kartımda %100 vardı almıştım aynı kartla yarım saat önce yine aldım bu sefer düşmedi kioskta zaten alınmış gözüküyordu demekki daha önce %100 alanlar şimdi alamıyor
kampanya bitmiş sanırım ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri cevap versin daha önceki cappy kampanyasından %100 alıpta şimdide gidip bedava alabilen var mı?Ben aldım hacı,, daha önce de % 100 dü onu alalı çok oldu ..daha önce %100 aldığın kartlara şimdide %100 alabildinmi?Aynen daha önce % 100 aldığım kartımla gidip % 100 cappy şeftali aldım.sanaözel kampanyalarda nasıl görünüyordu 2 tane %100 olarakmı bitanemi?