0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
off oyna oyna birşey çıkmıyor. İlk sayfada ki güzel kızları bile görmekten sıkıldım yahu
Semih , bu kadar çabuk mu havlu atar bir insan..Sen gerçekten kazanmak istiyorsan söylediğin sözleri unut ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoff oyna oyna birşey çıkmıyor. İlk sayfada ki güzel kızları bile görmekten sıkıldım yahu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSemih , bu kadar çabuk mu havlu atar bir insan..Sen gerçekten kazanmak istiyorsan söylediğin sözleri unut ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoff oyna oyna birşey çıkmıyor. İlk sayfada ki güzel kızları bile görmekten sıkıldım yahu 60-70 kere oynadım be hocam , boşluğu doldurmaktan başka birşey yapamadım
galiba sen "maalesef olmaz" cümlesine takılı kaldın..Semih , olabilir deme olacak de birazda..farkı son 1 saat içerisinde anlayacaksın... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSemih , bu kadar çabuk mu havlu atar bir insan..Sen gerçekten kazanmak istiyorsan söylediğin sözleri unut ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoff oyna oyna birşey çıkmıyor. İlk sayfada ki güzel kızları bile görmekten sıkıldım yahu 60-70 kere oynadım be hocam , boşluğu doldurmaktan başka birşey yapamadım