0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devrim: Öyle ama daha katılacağım kampanyalar var zamanımı aldı şimdilik arada sırada bakıyorım turboya bağlamadım henüz facebook ta geziyorumda aynı zamanda böyle sitelerde de geziyorum sinir yapmadım henüz
her şey senin elinde..kendini mutlu yada mutsuz hissettirmen ruh haline kalmış..bence ruhun rahat dursun kısa sürede sonuç alacaksın.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim: Öyle ama daha katılacağım kampanyalar var zamanımı aldı şimdilik arada sırada bakıyorım turboya bağlamadım henüz facebook ta geziyorumda aynı zamanda böyle sitelerde de geziyorum sinir yapmadım henüz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher şey senin elinde..kendini mutlu yada mutsuz hissettirmen ruh haline kalmış..bence ruhun rahat dursun kısa sürede sonuç alacaksın.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim: Öyle ama daha katılacağım kampanyalar var zamanımı aldı şimdilik arada sırada bakıyorım turboya bağlamadım henüz facebook ta geziyorumda aynı zamanda böyle sitelerde de geziyorum sinir yapmadım henüz glisse fısıldaya fısıldaya durdum bağırma şeysi yokmu bunun yahu neyse ben biraz ara veriyorum bi kaç saat sonra bakarım
o zaman dosttum çiftte kavrulmuş şans diliyorum sana..inş. herkes kazanır..buna sende dahilsin bro.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher şey senin elinde..kendini mutlu yada mutsuz hissettirmen ruh haline kalmış..bence ruhun rahat dursun kısa sürede sonuç alacaksın.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim: Öyle ama daha katılacağım kampanyalar var zamanımı aldı şimdilik arada sırada bakıyorım turboya bağlamadım henüz facebook ta geziyorumda aynı zamanda böyle sitelerde de geziyorum sinir yapmadım henüz glisse fısıldaya fısıldaya durdum bağırma şeysi yokmu bunun yahu neyse ben biraz ara veriyorum bi kaç saat sonra bakarım