0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabah 2 çikolata aldım bana çıkmaz ama şansa katıldım öyle araba zaten adana alır pepsi de adana almıştı neye baksam adana götürüyor bunlar hep kampanya mı takip ediyor ne yapıyor ADANA; doğu ve güney doğu anadolunun dağıtım ağının merkezi. çoğu firmanın fabrikaları var burada. o yüzden katılım çok oluyor.
sabah 2 çikolata aldım bana çıkmaz ama şansa katıldım öyle araba zaten adana alır pepsi de adana almıştı neye baksam adana götürüyor bunlar hep kampanya mı takip ediyor ne yapıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabah 2 çikolata aldım bana çıkmaz ama şansa katıldım öyle araba zaten adana alır pepsi de adana almıştı neye baksam adana götürüyor bunlar hep kampanya mı takip ediyor ne yapıyor ADANA; doğu ve güney doğu anadolunun dağıtım ağının merkezi. çoğu firmanın fabrikaları var burada. o yüzden katılım çok oluyor.ne alaka var eyefive adamlar fabrikadan kırık çukulataları ucuza mı alıcak fabrika bölgesi dersen gıda sektörünün en önemli fabrikaları rami ve bayrampaşada ülkerin de ilk fabrikalarından biri bayrampaşada ancak burdan kazanan görmedim saydıgınız illerdeki arkadaşlar profesyonelce işe bakmışlar o yüzden kazanıyor durum bundan ibaret
arkadaşalr bu arada yeni kampanyanın pakedinde araba resmi varmı. yeni kampanya pakedi nasıl resmini koyarmısınız lütfen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşalr bu arada yeni kampanyanın pakedinde araba resmi varmı. yeni kampanya pakedi nasıl resmini koyarmısınız lütfen Resim yok her pakette şifre var zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşalr bu arada yeni kampanyanın pakedinde araba resmi varmı. yeni kampanya pakedi nasıl resmini koyarmısınız lütfen Resim yok her pakette şifre var zaten.iyide eski kampanya 9 şifreli, yeni kampanya 10 şifreli diyorlar. yeni kampanya resimi yoksa nasıl analyacağız kabul olup olunmadığını. sorun çıkmasın sonra
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşalr bu arada yeni kampanyanın pakedinde araba resmi varmı. yeni kampanya pakedi nasıl resmini koyarmısınız lütfen Resim yok her pakette şifre var zaten.iyide eski kampanya 9 şifreli, yeni kampanya 10 şifreli diyorlar. yeni kampanya resimi yoksa nasıl analyacağız kabul olup olunmadığını. sorun çıkmasın sonra alma sen siret boşver amma sorun yaptın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşalr bu arada yeni kampanyanın pakedinde araba resmi varmı. yeni kampanya pakedi nasıl resmini koyarmısınız lütfen Resim yok her pakette şifre var zaten.iyide eski kampanya 9 şifreli, yeni kampanya 10 şifreli diyorlar. yeni kampanya resimi yoksa nasıl analyacağız kabul olup olunmadığını. sorun çıkmasın sonra alma sen siret boşver amma sorun yaptın almayımda meydan boş kalsın demi