0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ülker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. bol şans katılanlara.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. bol şans katılanlara.ben de geçen seneden sakladığım çikolata paketleri var diye seviniyodum yolladım hatalı şifre dedi meğerse eti'ymiş:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. bol şans katılanlara.ben de geçen seneden sakladığım çikolata paketleri var diye seviniyodum yolladım hatalı şifre dedi meğerse eti'ymiş:))aha bir tane daha çok eskiden bende yapardım bundan 15-20 sene önce kampanya olmadan tüm aldığım ürünlerin abmalajalrını saklardım nasılsa çıkar diye 90 lı yılalrda gerçekten işe yarıyordu çok eskiden biriktirdiğin şeylerle katılabiliyordun mesela kinder süpriz yumurtanın ambalajlarını biriktirir önceden aylar sonraki kampanyası çıkınca yollardım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. bol şans katılanlara.ben de geçen seneden sakladığım çikolata paketleri var diye seviniyodum yolladım hatalı şifre dedi meğerse eti'ymiş:))aha bir tane daha çok eskiden bende yapardım bundan 15-20 sene önce kampanya olmadan tüm aldığım ürünlerin abmalajalrını saklardım nasılsa çıkar diye 90 lı yılalrda gerçekten işe yarıyordu çok eskiden biriktirdiğin şeylerle katılabiliyordun mesela kinder süpriz yumurtanın ambalajlarını biriktirir önceden aylar sonraki kampanyası çıkınca yollardım Ozamanda mı kampanya varmış. :PNevarki katılmaya yaşım müsait değilmiş. 90 da 1 yaşındaymışım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. bol şans katılanlara.ben de geçen seneden sakladığım çikolata paketleri var diye seviniyodum yolladım hatalı şifre dedi meğerse eti'ymiş:))aha bir tane daha çok eskiden bende yapardım bundan 15-20 sene önce kampanya olmadan tüm aldığım ürünlerin abmalajalrını saklardım nasılsa çıkar diye 90 lı yılalrda gerçekten işe yarıyordu çok eskiden biriktirdiğin şeylerle katılabiliyordun mesela kinder süpriz yumurtanın ambalajlarını biriktirir önceden aylar sonraki kampanyası çıkınca yollardım Ozamanda mı kampanya varmış. :PNevarki katılmaya yaşım müsait değilmiş. 90 da 1 yaşındaymışım bende 10 yaşındaydım annem ve babamın adına katılırdım hep neydi ne zevkle ne heycanla ne umutla ürün ambalajlarını mektuba koyardım,annem ben okuyup üflerdik dua ederdik mektuba kampanyacılık geçmişim en az 20 yıl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. bol şans katılanlara.ben de geçen seneden sakladığım çikolata paketleri var diye seviniyodum yolladım hatalı şifre dedi meğerse eti'ymiş:))aha bir tane daha çok eskiden bende yapardım bundan 15-20 sene önce kampanya olmadan tüm aldığım ürünlerin abmalajalrını saklardım nasılsa çıkar diye 90 lı yılalrda gerçekten işe yarıyordu çok eskiden biriktirdiğin şeylerle katılabiliyordun mesela kinder süpriz yumurtanın ambalajlarını biriktirir önceden aylar sonraki kampanyası çıkınca yollardım Ozamanda mı kampanya varmış. :PNevarki katılmaya yaşım müsait değilmiş. 90 da 1 yaşındaymışım bende 10 yaşındaydım annem ve babamın adına katılırdım hep neydi ne zevkle ne heycanla ne umutla ürün ambalajlarını mektuba koyardım,annem ben okuyup üflerdik dua ederdik mektuba kampanyacılık geçmişim en az 20 yıl Nice 20 yıllara.torunlarına anlatırsın geçmiş kampanyalardaki geçmişini.