Gönderen Konu: Ülker çikolata çekiliş kampanyası  (Okunma sayısı 36428 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ülker çikolata çekiliş kampanyası
« Yanıtla #130 : 13 Mart 2012, 10:53:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@dhande @ilginç adananın yolları taşlık,yok cebimizde 5 kuruş harçlık diyoruz para çekiyoruz  :D

dhande adanalı degıl galıba ;D

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #131 : 13 Mart 2012, 11:10:41 »
Bunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku..
ülkerden araba kazanan biri olarak altını çizerek söylüyorum yanlış bilgi  gayet mutasıp insanlara cıktı katılmıyorum bu lafa

Diyelim ki arabayı kazandık %10'u kadar mı vergisini veriyoruz? Bir de arabayı üzerimize aldıktan sonra satabilir miyiz?
7 8 bin lira felan masrafın tutar.. Aldıktan sonra istediğin gibi satarsında kullanırsında..

Çıkarsa satar daha mütevazi bir araba alır, kalanınla da diğer ihtiyaçlarımı karşılarım ;D
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #132 : 13 Mart 2012, 11:17:56 »
@dhande @ilginç adananın yolları taşlık,yok cebimizde 5 kuruş harçlık diyoruz para çekiyoruz  :D

dhande adanalı degıl galıba ;D

adanalı değilde adanayla ilgili bazı şeyler yazıyordu daha önceler.o yüzden dedim  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 13 Mart 2012, 11:54:52 »
bi kaç sene önce pepsinin kampanyasında adana hediyeleri silip süpürmüştü
bence reklam ajansıyla alakalı değil
orada iyi organize olmuş kampanyacılar var hep kodlu kampanyalarda böyle oluyor çünkü

Gayet doğru bir tespit.
Firmayla alakalı bir durum söz konusu olamaz.
Adana'da iyi organize olmuş kampanyacılar var.

Durum bundan ibaret...

Not:Adanalı değilim :)

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #134 : 13 Mart 2012, 15:52:58 »
Bunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku..
ülkerden araba kazanan biri olarak altını çizerek söylüyorum yanlış bilgi  gayet mutasıp insanlara cıktı katılmıyorum bu lafa

Diyelim ki arabayı kazandık %10'u kadar mı vergisini veriyoruz? Bir de arabayı üzerimize aldıktan sonra satabilir miyiz?
evet arkadaşım % 10 kadar düyosun yani oda bu araba için 6 milyarı  geçez hemen satışta yapabilirsin hiç bir engel yok
« Son Düzenleme: 13 Mart 2012, 15:55:31 Gönderen: memoli444 »
;)

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #135 : 13 Mart 2012, 16:04:03 »
orada iyi organize olmuş kampanyacılar var hep kodlu kampanyalarda böyle oluyor çünkü
evet çok doğru söylüyosun biz arabayı almaya gittiğimizde yanımıza bir adam geldi birader kaçtane  gönderdin  sorması   ayıp dedi bende 7 dedim adam başladı   söylenmeye, al işte  çıktımı cıkıyo onlar sistemli çalışmış 30 kuruşluk ''cocostar'' çikolatalardan toptan  almışlar bilmiyorum kaça  aldılar 10 bin  küsür göndermişler ozamanda arabanın yanında loptop veriyodu 4 tane laoptop çıkmış parayı kurtarmışlar ama  araba  cıkmamış şans kısmet işi yani.. ben bir tane gönderip çıkanıda  biliyorum 3 ayda 2 araba  kazananıda biliyorum her  şey şans yani :)
;)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #136 : 13 Mart 2012, 17:42:48 »
Katilmadigin lafa istinaden.Laf dediginden cevap vericem.. Hem diyosunki 10 bin tane katilim yapan var diosun.Sonrada diosun bu lafa katilmiyorum.. Eh 10 bin tane katilan kiside kazanir zaten bu cok normal.. Burada 10 tane katilim hayal kurmakla 10bin 20 bin katilim yapani simdiden tebrik etmeye katilmamanin neyi yanliş.Sahtekarmi dedik kazanana ki simdi bu sekilde yazmissin.. Kac senedir her seyi en detayli sekilde takip ederim..Kimler ne kazanir hepsini bilirim.. mutaasip degildirmi dedik... Ayrica mutassip olanmi kazanmali sadece buyuk hediyeyi.. cakalin teki cikip bir sifre gondersede kazansa adam cakal oldugundan hak etmemismi olucak..

İsin acigi ne dedin neye katilmadin anlamsiz kaldi..  Tek dedigin ben araba kazanan olarak yazdim demissin.. Araba kazanmayan olarak yaziyorum bende..  Kac cekilisi takip ettinki burada simdi boyle yazdin anlamis degilim.. Yanlis bilgi olan ne ayrica kazanani tebrik etim yazisindan cikardigin.. Adamlar kazaniyor heleli hos olsun.. Sen sansina bi tane kazandin adamlar onlarca araba kazandi ne varsa kazandi organize olarak bu ise yatirim yaparak.. Bunu tebrik etmekle yanlis bilgi ne alaka.. Mutaassip ne alaka adamlara kufurmu ettik de adamlara iftirami attikta mutaasip degildirmi dedikte kazana kisiler ole degil diosun..

« Son Düzenleme: 13 Mart 2012, 17:51:10 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #137 : 13 Mart 2012, 18:31:56 »

bir kaç ay önce de öyle oldu, genel de de öyle oluyor...

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #138 : 13 Mart 2012, 19:15:44 »
Katilmadigin lafa istinaden.Laf dediginden cevap vericem.. Hem diyosunki 10 bin tane katilim yapan var diosun.Sonrada diosun bu lafa katilmiyorum.. Eh 10 bin tane katilan kiside kazanir zaten bu cok normal.. Burada 10 tane katilim hayal kurmakla 10bin 20 bin katilim yapani simdiden tebrik etmeye katilmamanin neyi yanliş.Sahtekarmi dedik kazanana ki simdi bu sekilde yazmissin.. Kac senedir her seyi en detayli sekilde takip ederim..Kimler ne kazanir hepsini bilirim.. mutaasip degildirmi dedik... Ayrica mutassip olanmi kazanmali sadece buyuk hediyeyi.. cakalin teki cikip bir sifre gondersede kazansa adam cakal oldugundan hak etmemismi olucak..

İsin acigi ne dedin neye katilmadin anlamsiz kaldi..  Tek dedigin ben araba kazanan olarak yazdim demissin.. Araba kazanmayan olarak yaziyorum bende..  Kac cekilisi takip ettinki burada simdi boyle yazdin anlamis degilim.. Yanlis bilgi olan ne ayrica kazanani tebrik etim yazisindan cikardigin.. Adamlar kazaniyor heleli hos olsun.. Sen sansina bi tane kazandin adamlar onlarca araba kazandi ne varsa kazandi organize olarak bu ise yatirim yaparak.. Bunu tebrik etmekle yanlis bilgi ne alaka.. Mutaassip ne alaka adamlara kufurmu ettik de adamlara iftirami attikta mutaasip degildirmi dedikte kazana kisiler ole degil diosun..

ülkerde kazanan kişiler belli demişsin yani kendi adamlaraına veriyorlar demişsin yada  katlım çok yapanlar kazanıyor demişsin çok katılım yapanlara diyecek bişeyim yok katılabilirler herkez serbest ben  kazananlar şimdiden belli lafına katılmıyorum dedim arkadaşım bu kadar niye alındın bilmiyorum ama ben yanlış anladıysam özür dilerimm......
;)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #139 : 13 Mart 2012, 20:58:07 »
Kendi adamlarina veriyor lafi nerde bana bunu bi goster ben buna kiziyorum... En ufak bu imam yok... Bu tarz durumlarda tr deki en organize kim herkez biliyor.. Tebrik etme olayini oraya cekip bide bolgi gibi bir durum yokken yanlis bilgi demen cok sasirtti beni.. Eh adamlar buise para yatiriyor ugrasiyor olacak o kadar.. Bunda karalama nerde.., Ben sadece tebrik ettim o kadar..  Beni yanlis anladigin kanisindayim neyse uzatmayalim ama art niyetsiz bir sozumdu o sadece bunu belirtmek isterim..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...