0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku.. ülkerden araba kazanan biri olarak altını çizerek söylüyorum yanlış bilgi gayet mutasıp insanlara cıktı katılmıyorum bu lafa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku.. ülkerden araba kazanan biri olarak altını çizerek söylüyorum yanlış bilgi gayet mutasıp insanlara cıktı katılmıyorum bu lafaDiyelim ki arabayı kazandık %10'u kadar mı vergisini veriyoruz? Bir de arabayı üzerimize aldıktan sonra satabilir miyiz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence 56.000 katılım olurResmi katılım sayısı budur sanırım.. Herkese bol şans..ben 4 katılım yaptım, yeter de artar bence. bir bakkal tanıdık olsa şifreleri alacaksın, çıkmazsa da prittle kutuları geri kapat satsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence 56.000 katılım olurResmi katılım sayısı budur sanırım.. Herkese bol şans..
bence 56.000 katılım olur