Hmmmm @bt85 @jeremmy @gokmeh @gam_ak ve @percem2 neredeyse aynı anda cevap verdiler... Artık ne yapalım, hepsi kazandı

Tebrikler arkadaslar. sizi balıklar sizi
Hmmmm @bt85 @jeremmy @gokmeh @gam_ak ve @percem2 neredeyse aynı anda cevap verdiler... Artık ne yapalım, hepsi kazandı

tebrikler
fb yazdım gs giymiş gs yazsaydım fb giyerdi.
Bu kız cins biraz ..İyice gıcık oldum..
İlginç arkadaslar. Nerden biliyorsunuz ilk cvp verdiğinizi?
Ayrıca bende galatasaray diye yazdim, tuttu. Keşke düsünmeden direkt cevap versyedim
valla ben iddaa etmiyom. ama edenizde görmedim ilk ben gönderdim diye... hediyeyi bile bilmeyen ben; maytap geçmek için katıldım sadece..ne alaka hacım?
Hayır madem o kadar hediye verebiliyordu neden deminki soruyu iptal etti. Sıvadı yani resmen sınır oldum :@ ben değilim kazananlardan yanlış anlamayın ama tahammül edemiyorum böyle seylere :/
fb yazdım gs giymiş gs yazsaydım fb giyerdi.
Bu kız cins biraz ..İyice gıcık oldum..
sen kibarını söyledin tam gerizekalı bu ya spor sorusu dedi soruya bak az önce hakkımızı yedi şimdi 5 kişiye verdi aynı anda tweet nasıl oluyosa
ben ilk galatasaray yazdım gs yazanı kabul etti offffffffff
İlginç arkadaslar. Nerden biliyorsunuz ilk cvp verdiğinizi?
Ayrıca bende galatasaray diye yazdim, tuttu. Keşke düsünmeden direkt cevap versyedim
valla ben iddaa etmiyom. ama edenizde görmedim ilk ben gönderdim diye... hediyeyi bile bilmeyen ben; maytap geçmek için katıldım sadece..ne alaka hacım?
Size demedim hocam (: 1. yazdığını söyleyenlere dedim.