0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mustafa çakmak kimse onu atlamış , keşke ben de kısaca gs yazaydım
Yani demek istediğim siz kendinizi her ne kadar twitter listesinden baksanız da, görseniz de 1. olmayabilirsiniz. Durum değişiyor.EN iyisi, ilgili hesaba gelen mentions'tur. Kacıncı geldiyse o söyler. Bu kesindir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmustafa çakmak kimse onu atlamış , keşke ben de kısaca gs yazaydımbenim mustafa çakmak üstelik engellediler beni şuan sayfaya giremiyorum siz girebiliyormusunz
şuan siz sayfaya girebiliyormusunuz???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşuan siz sayfaya girebiliyormusunuz???evet
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYani demek istediğim siz kendinizi her ne kadar twitter listesinden baksanız da, görseniz de 1. olmayabilirsiniz. Durum değişiyor.EN iyisi, ilgili hesaba gelen mentions'tur. Kacıncı geldiyse o söyler. Bu kesindir.Oradan baktıgımız liste dogrudur, şaşmaz bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYani demek istediğim siz kendinizi her ne kadar twitter listesinden baksanız da, görseniz de 1. olmayabilirsiniz. Durum değişiyor.EN iyisi, ilgili hesaba gelen mentions'tur. Kacıncı geldiyse o söyler. Bu kesindir.Oradan baktıgımız liste dogrudur, şaşmaz bence kesinlikle nerden nasıl bakacağımızı gayet iyi biliyoruz biz sağol ilgin için ama ben 1.liğime eminim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYani demek istediğim siz kendinizi her ne kadar twitter listesinden baksanız da, görseniz de 1. olmayabilirsiniz. Durum değişiyor.EN iyisi, ilgili hesaba gelen mentions'tur. Kacıncı geldiyse o söyler. Bu kesindir.Oradan baktıgımız liste dogrudur, şaşmaz bence kesinlikle nerden nasıl bakacağımızı gayet iyi biliyoruz biz sağol ilgin için ama ben 1.liğime eminimBu engin bilgilerinizi bir ara bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz ; ) İspatıyla birlikte gösterirseniz size minnet duyarım.