Gönderen Konu: Lancome Sonuçları  (Okunma sayısı 6969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Lancome Sonuçları
« Yanıtla #70 : 27 Şubat 2012, 22:10:58 »
ve kimse dürüst değil,ben sadece bi tanecik kendi facebookumdan katılıyorum diyen de külliyen yalan söyler.

bu cümleyi söyleyen sensin üsttede ben tek hesaptan katıldım diye bağırıp duran benim sence bundan ne çıkarmam gerekiyodu

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 27 Şubat 2012, 22:13:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya ben iyice sinir olmaya başladım bu işe arkadaşım tek hesaptan katıldım diyorum yalan borcum mu var size ya ne demek yalan söylemeyin tek işte çıkmaz diye düşündüm ve tek hesaptan katıldım
cnm biz seni tanıyoruz
tek hesaplada kampanyalarada katılır bu normal ve doğal bir durum
başkaları tek hesapla katılmıyorsa herkesi kendi gibi zannedebilir bunu bu şekilde düşünmek lazım

hayırdır bana mı gönderme yapıyorsun??? forumda benimo ya kaç kişiden katıldınız?1 tane kendi facebook hesabınızdan mı ? demek istediğimi yanlış anlamaya yada çarpıtmaya çalışıyorsunuz anlayamadım? başkaları kendi gibi zannedebilir demişsiniz de...biz burda konu açıyorsunuz elendik vs... yazmışsınız bizler de sizlere kendimizce destek oluyoruz ve diyoruz velevki kendi/kuzeni/annesi..vs..babası..ndan katılmış ve kazanmış herkes katılıyor bu elenmek için neden değil diyorum.siz de üstüne 'kendi gibi zannediyo olabilirler' diyorsunuz.kusura bakmayın da ben yarışmanıza katıldığımı bile hatılamıyorum ne 1.ne de 2.listede adım var..sadece elenmiş olmanıza karşı sizleri destekliyoruz ama demekki hata yapmıyoruz.
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 27 Şubat 2012, 22:16:30 »
ve kimse dürüst değil,ben sadece bi tanecik kendi facebookumdan katılıyorum diyen de külliyen yalan söyler.

bu cümleyi söyleyen sensin üsttede ben tek hesaptan katıldım diye bağırıp duran benim sence bundan ne çıkarmam gerekiyodu

benim yazımı gerçekten anlayarak okusaydınız tek bir cümleyi alıp yapıştırmak yerine, işte ozaman ne demek istediğimi ve siz de dahil diğer kişilerin elenmesinin şikayet edilmesinin yanlış olduğunu belirttiğimi anlardınız.Ben sizi tanımıyorum bile gerçekte facebookdaki adınızı bile bilmiyorum size yönelik ne diye bişey söyleyim !şikayet eden kimse o kişiye yönelik konuştum (ki konuda sitemini ettiğiniz şey bu değilmiydi) şikayet eden kişilerin dürüst olmadığını kimse mutlaka o kişinin de kampanyalarda kendinden annesi babasından katıldığını belirtiyorum!
izgim

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 27 Şubat 2012, 22:20:32 »
siz tek katılım küllüyen yalan demişsiniz kız burada kendini heba etti  hatta sayfalarına yazdı .
bakın ben 3 isimle katıldım annem kuzenim adına ve bunu sayfalarına dahi yazdım eminki sizde katılıyorsunuzdur eşiniz ablanız vs  adına ama küllüyen yalan doğru bir ifade deil yanlış ifade etmiş olabilirsiniz kendinizi onu bilemem
biz bugün çok ağır bi şekilde mağdur edildik ve hileci yaftası yapıştırıldı üstümüze firma tarafından benim bugünden bildiğim budur şuanda çok üzgünüm uzatmayacağım mevzuyu
lafları toparlayamıyorum şuanda cidden bugün çok üzüldüm
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2012, 22:21:16 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 27 Şubat 2012, 22:21:21 »
benim yazılarımı okursanız yeni kazananlarla ilgili hiçbişi yazmadığımı görürsünüz ben kimseyi suçlamam kendi işime bakarım sizde çilekreçeline söylüyosunuz ama siz onun yazıı hakkında kendnize laf sokulduğunu düşünmüşsünüz bende sizin yazınız için aynısını düşünüyorum çünkü korur gibi laf sokmuşsunuz ayrıca dikkat ederseniz bunu tek düşünende ben değili o zaman sizde yazdıklarınıza dikkat ederek yazın ki kimseyi zan altında bırakmayın

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 27 Şubat 2012, 22:25:21 »
Yöneticiler, ah yöneticiler. Ah yöneticiler..

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 27 Şubat 2012, 22:27:23 »
siz tek katılım küllüyen yalan demişsiniz kız burada kendini heba etti  hatta sayfalarına yazdı .
bakın ben 3 isimle katıldım annem kuzenim adına ve bunu sayfalarına dahi yazdım eminki sizde katılıyorsunuzdur eşiniz ablanız vs  adına ama küllüyen yalan doğru bir ifade deil yanlış ifade etmiş olabilirsiniz kendinizi onu bilemem
biz bugün çok ağır bi şekilde mağdur edildik ve hileci yaftası yapıştırıldı üstümüze firma tarafından benim bugünden bildiğim budur şuanda çok üzgünüm uzatmayacağım mevzuyu
lafları toparlayamıyorum şuanda cidden bugün çok üzüldüm

ben şikayet eden kişiler için diyorum bunu;yani şöyleki mutlaka bu şikayet eden kişi/kişiler de en basiti benimo'ya bi kendinden bi eşinden katılır.yalan mı?dolayısıyla bu çekiliş isteyen istediği gibi katılır sizleri elemeleri hata olmuş,şikayet edenin ki dürüstlük değil,o da mutlaka katılıyor ama iş kaybetmeye başkası kazanmaya geçince hemen olay değişiyor diyorum...yazımı da bu şekilde yazdım.tamamıyla sizlere destek gayesi ile yazdığım yazımı çok farklı bir şekilde algılamışsınız.konu şikayet edilmesiydi ve sizlerin mağdur olmasıydı ben de şikayet eden kişinin dürüst olmadığını zira onun da mutlaka kendinden/eşinden /annesinden ..vs katıldığını belirttim.yoksa @simge87 kim facebookdaki gerçek adı ne onu bile bilmiyorum.aksine destek olalım derken bir de tepki alınca ben de  tabii alınganlaştım..sorun tamamıyla yanlış anlaşılma
izgim

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #77 : 27 Şubat 2012, 22:29:08 »
Bu konu iyice sarpasardığı için tarafımca kilitlenmiştir. Herkes vicdanı nasıl rahat ediyorsa öyle yarışmaya devam edebilir. Bol şanslar.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2012, 22:37:41 Gönderen: Hayalkuzum »