0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben iyice sinir olmaya başladım bu işe arkadaşım tek hesaptan katıldım diyorum yalan borcum mu var size ya ne demek yalan söylemeyin tek işte çıkmaz diye düşündüm ve tek hesaptan katıldımcnm biz seni tanıyoruz tek hesaplada kampanyalarada katılır bu normal ve doğal bir durum başkaları tek hesapla katılmıyorsa herkesi kendi gibi zannedebilir bunu bu şekilde düşünmek lazım
ya ben iyice sinir olmaya başladım bu işe arkadaşım tek hesaptan katıldım diyorum yalan borcum mu var size ya ne demek yalan söylemeyin tek işte çıkmaz diye düşündüm ve tek hesaptan katıldım
ve kimse dürüst değil,ben sadece bi tanecik kendi facebookumdan katılıyorum diyen de külliyen yalan söyler.bu cümleyi söyleyen sensin üsttede ben tek hesaptan katıldım diye bağırıp duran benim sence bundan ne çıkarmam gerekiyodu
siz tek katılım küllüyen yalan demişsiniz kız burada kendini heba etti hatta sayfalarına yazdı .bakın ben 3 isimle katıldım annem kuzenim adına ve bunu sayfalarına dahi yazdım eminki sizde katılıyorsunuzdur eşiniz ablanız vs adına ama küllüyen yalan doğru bir ifade deil yanlış ifade etmiş olabilirsiniz kendinizi onu bilemem biz bugün çok ağır bi şekilde mağdur edildik ve hileci yaftası yapıştırıldı üstümüze firma tarafından benim bugünden bildiğim budur şuanda çok üzgünüm uzatmayacağım mevzuyu lafları toparlayamıyorum şuanda cidden bugün çok üzüldüm