Gönderen Konu: Lancome Sonuçları  (Okunma sayısı 7034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lancome Sonuçları
« Yanıtla #50 : 27 Şubat 2012, 14:43:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çok kızdım, Lancome'un duvarına yazdım:

Yeni kazananlara tebrikler, bir önceki arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum. Birşey merak ediyorum, mesela biz (ablam, kız kardeşim ve ben) aynı evde yaşıyoruz ve üçümüzde kampanyalara meraklıyız. Aynı pc'den yarışmalara katılırsak bu hile yapmak mı olur? Aynı evden birkaç kişinin bir yarışmaya katılabilmek için hepsinin ayrı ayrı pc mi alması gerek? "Hile" kelimesi çok ağır olmuş, bence bu tabiri değiştirin. Çünkü herkes kendi adına katılıyor yarışmaya, akraba olmaları onları hilekar yapmaz.

çoğumuz evdekiler için de yarışıyoruz bu hile olamaz .

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 27 Şubat 2012, 14:44:47 »
ben okuldayım.Onlaraın duvarlarına yarın kimi şikayet ettiğini yazacağım.Mailde bunu bile yazmışlar
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #52 : 27 Şubat 2012, 14:46:33 »
forumdaki eski birliğin kalmadığı bi kez daha gözler önüne serilmiştir..

bu demek oluyorki artık kazandığımızı yazamıycaz paylaşamıycaz aramızdaki köstebekler yüzünden..

bende kampanyalara katılırken ailemin adına katılırım amacım 5-10 tane kazanmak değil en azından birimize çıksın mantığıyladır.....

firma çok ayıp etmiş hile ne demek. oyun süresini durdurursun bilgisayar teknolojilerini kullanırsın kazanmak için bunun adı hile olur tamam ama.. bi kişi 2-3 katılım yaptı diye hile yaptı denemez....

bundan sonra bende yazmıycam kazandıklarımı....  :-X
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 27 Şubat 2012, 14:48:25 »
ben okuldayım.Onlaraın duvarlarına yarın kimi şikayet ettiğini yazacağım.Mailde bunu bile yazmışlar

kim ikayet etmiş burdan birisimi   bende duvarlarına yazdım yanlış yaptınız diye

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 27 Şubat 2012, 14:51:29 »
ben duruda isim benzerliği yüzünden kazandığım ürünü alamadım ismi lazım değil bir arkadaşın şikayetiyle daha sonrada o yarışmaya katılmadım duru ip leri kontrol ettiğinde gerçktn isim benzerliği olduğunu anlamış ve hatasını telafi etmek için ürün göndreceğini söylemişti bende kendilerine beni şikayet eden arkadaşa göndermelerini söyledim  ;D  ;D

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 27 Şubat 2012, 15:03:39 »
Bence sorun adres veriminde ortaya çıktı. Aynı adresleri görünce elemiş olabilirler ya da ip kontrolu diyeceğim ama onu en başta yapmış olmaları gerekirdi. Acaba yeni seçilenlerde bu kontrol yapıldı mı onu çok merak ediyorum?
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
« Yanıtla #56 : 27 Şubat 2012, 15:04:30 »
insanlar artık başkalarının başarılarını kıskanır oldu.bu çirkin oyunlara girerek ellerine hiçbir şey geçmiyor ki.bunu yapan insanı kınıyorum.başı göğe erdi sanki.basbaya ne kadar aciz biri olduğunu gösterdi.geçmiş olsun arkadaşlar !
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 27 Şubat 2012, 15:05:28 »
yeni kazananların içinde eski kazananlardanada var.Onları neye göre ayırdılar.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 27 Şubat 2012, 15:06:47 »
Bence sorun adres veriminde ortaya çıktı. Aynı adresleri görünce elemiş olabilirler ya da ip kontrolu diyeceğim ama onu en başta yapmış olmaları gerekirdi. Acaba yeni seçilenlerde bu kontrol yapıldı mı onu çok merak ediyorum?
adres dahi vermedikki burada yazılanını alıp orada duyurmuş biri vaktinde bir arkadaşımızın başına daha gelmişti bu yüzden ben artık şunu kazandım bunu kazandım demiyorum çunku yemeyip içmeyip yetiştirenler vr maaalef

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #59 : 27 Şubat 2012, 15:10:38 »
geçmiş olsun arkadaşlar.yapan ayıp etmiş yani inş hak yerini bulur