Gönderen Konu: Lancome Sonuçları  (Okunma sayısı 7037 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lancome Sonuçları
« Yanıtla #60 : 27 Şubat 2012, 15:17:15 »
geçmiş olsun
insanın hevesi kursağında kalır yaa :(
yazık forum ne hale gelmiş  :o

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 27 Şubat 2012, 15:23:40 »
ben eğer haketmiyorsam Allahım hiç bir hediyeyi bana nasip etmesin.Sokakta bulduğum parayı almayan ,yanlış gelen kargoyu gönderen bir insanım.Engelli çocuklara eğitim veriyorum.Haram olan birşey muhakkak çıkar.Onu zaten yiyemem.Bende çıkmasa çoluk çocuğumda çıkar.Ailemin hesabın katılıp kazandım.Tek hatam olarak burada 3 tane kazandığımı asmimiyet içinde yazdım.Yazan ilk k,şi ben değilim.Ama bu olaydan ben sorumlu tutulmamalıyım.Ben lancoma mail attım.Verdikleri cevapta aynı isimle aynı bilgisayardan kazanılmış diyorlar.Bu ben değilim ama olabilirim.Evimizde kişi sayısınca pc mi olacak.Birde anlayamadığım ikinci liste değişmiş ama aynı kalanlar var.Onlar neye göre kaldı?
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 27 Şubat 2012, 16:09:56 »
Bu ne ya, taktılar IP'ye. Şimdi de Pastel...

Pastel Magnetic Oje ile Manyetik Alan yarışması bütün hızıyla devam ediyor!

Yarışmacılarımıza önemli bir bilgilendirme yapmak istiyoruz; Yarışmanın sonunda aynı IP numarasından "25 oy" almış hesaplar incelenecektir."25 oy"un üzerinde oy almış yarışmacıların hesaplarında fake profillerden alınmış puanlar tespit edilmesi durumunda elde edilen skorlar geçersiz sayılacaktır.
 Bütün yarışmacılarımıza başarılar dileriz!

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 27 Şubat 2012, 17:58:27 »
ben kesinlikle İP incelemesine inanmıyorum..ne ilk listede varım ne de ikinci listede..ama hakkınızın yendiğini düşünüyorum.Fakat malesef kazanamayan herkes hep saldırı içerisinde beğenili yarışmalarda tüm sülaleden katılmak itici olabilir belki hak yenildiği düşünülebilir ama çekilişlerde ve jurililerde tamamıyla şans bu yüzden insanların bunu eleştirmesi saçma..ve kimse dürüst değil,ben sadece bi tanecik kendi facebookumdan katılıyorum diyen de külliyen yalan söyler.bu iş bu kadar basit.ama herkes kendine müslüman.2 gün sonra bu iş başkasının başına gelse,'aaaaa haksızlık kazanan 2-3 kişi aynı aileden'demesini marifet bilirler :) diyorum ya herkes kendine müslüman
izgim

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #64 : 27 Şubat 2012, 20:59:25 »
giderek daha çok sıtkım sıyrılıyor benim bu işlerden.geçmiş olsun diyorum kısaca arkadaşlar:(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #65 : 27 Şubat 2012, 21:02:19 »
sabahtan berı kutupohanedeyım ders kurs yok egıtım iş derken ortalıklarda yokum...nadır yazıyorum...ama bugun cok uzuldum...benım sadece kuzenlerım var ve onlarla cogu seyı paylasıyorum...onların ısmıne de katılamazsam ve hedıye edemezsem kendıme kızarım...o lıstede bende vardım kuzenım adına...ama yok oldum...sıkayet eden mutlu oldunmu? hosuna gıttımı? senı ne kadar tatmın ettı? ne hıssettın? gamze,gızem,aynur hanım ve ben kızınca nasıl cıglık atabıldınmı? yıhuuu sonunda kızdırdım dedınmı? Allah senı ıslah etsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 27 Şubat 2012, 21:13:46 »
ya ben iyice sinir olmaya başladım bu işe arkadaşım tek hesaptan katıldım diyorum yalan borcum mu var size ya ne demek yalan söylemeyin tek işte çıkmaz diye düşündüm ve tek hesaptan katıldım

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 27 Şubat 2012, 21:30:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya ben iyice sinir olmaya başladım bu işe arkadaşım tek hesaptan katıldım diyorum yalan borcum mu var size ya ne demek yalan söylemeyin tek işte çıkmaz diye düşündüm ve tek hesaptan katıldım
cnm biz seni tanıyoruz
tek hesaplada kampanyalarada katılır bu normal ve doğal bir durum
başkaları tek hesapla katılmıyorsa herkesi kendi gibi zannedebilir bunu bu şekilde düşünmek lazım

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #68 : 27 Şubat 2012, 21:54:21 »
Ya bırakın bu isleri tek katılım yapan yalan soyluyo diyenler!!! Evet bende tek facemden katılıyorum yarışmalara  1den fazla hesapla katılıp kazandığımı ispat eden varsa buyursun yazsın herkes öğrensin !!!   bi kampanya için birbirimizi kırmaya değmez bence ...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 27 Şubat 2012, 22:04:16 »
hayırdır ya noluyor ben burda herkes istediği kadar hesaptan katılır yada annem/babam/amcam/dayım/kuzenim/halam vs... den katıldım denildiğinde ve kazanıldığında gösterilen tepkiden bahsediyorum.şikayet edilmişsiniz elenmişsiniz biz de burda size kendimizce destek oluyoruz bir de laf işitiyoruz!!!!!
izgim